Kapott egy rózsa csokrot Valentin napra. Nagy volt a meglepetés,mert a férfi direkt ezért levezetett 200 kilométert. De már egy hete tönkrement a csokor én pedig kidobtam.
Teljesen elszáradt, az egész lakásban érezni lehetett. Ő meg hetekig orizgette volna
2022. febr. 26. 19:31
2/22 anonim válasza:
Biztos meg akarta tartani emlékben. De akkor miért nem szárította ki magának?
2022. febr. 26. 19:33
3/22 anonim válasza:
Mert sokat jelentett neki.
Anno mikor 17 éves voltam és rózsát kaptam, lefújtam hajlakkal és kitettem a polcomra egy vázába. Mindennél többet jelentett a szívem választottjának aranyos gesztusa (ami még aranyosabb ha érte 200 kilómétert vezetett). Persze, pont a hajlakk miatt nem büdösödött a rózsám, de attól még sokat jelentett és ha anyám dobta volna ki, teljesen kiakadtam volna, hogy az én értékeim felett rendelkezik.
Teljesen jogos a lányod kiakadása, semmi jogod nem volt kidobni AZ Ő virágát.
2022. febr. 26. 19:35
4/22 anonim válasza:
Megkérdezhetted volna, hogy mit szeretne. Az övé. Nem volt jogod kidobni.
2022. febr. 26. 19:43
5/22 anonim válasza:
Az elszáradt virág nem büdös. Az állott víz, ami még maradt, az lehetett büdös.Ajánlottad volna neki, ha nem tudtad hogyan, akkor nézzen utána a virág tartósításának.
Legközelebb pedig a lányod valamilyen dolgát ki akarod hajítani, előtte szóljál neki.
2022. febr. 26. 19:43
6/22 anonim válasza:
Húha, ezt elcsesztétek mindketten! Te azért, mert kidobtad, ő pedig azért, mert nem tudta hogy nem vízben kell tartani a szárítani szánt virágokat! Ha elrohadt, akkor sajnos ki kellett dobni! Menj be hozzá, beszéljétek meg, hogy ez történt, nem szemétkedni akartál!
2022. febr. 26. 19:45
7/22 anonim válasza:
Hm. Vajon a szülők mikor értik meg, hogy nem kell a gyerek dolgai között turkálni, rendezkedni?
2022. febr. 26. 19:50
8/22 anonim válasza:
5 pont ezért kamu a kérdés...
2022. febr. 26. 20:03
9/22 anonim válasza:
Fejjel lefelé lógatva ki kellett volna szárítani. De azért ekkora hisztit csinálni ebből az is hülyeség.
2022. febr. 26. 20:13
10/22 anonim válasza:
Már hogyne lehetne büdös a csokor ha vizet hagyott alatta...Gondolom nem csitri ha a csávója kétszáz kilométert vezetett érte. Nem kéne hisztériáznia egy csokor miatt ami rohad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!