Normális,hogy a lányom az egésznapot végig fekszi/alussza ?
Figyelt kérdés
Tegnap találkozott a barátjával,este ittak, utána együtt aludtak de nem nálunk. Van egy másik lakásunk és ott. Reggel jött haza, azóta csak fetreng,hogy ő milyen fáradt hagyjuk pihenni.2021. dec. 26. 15:05
1/24 anonim válasza:
Igen. Én is azt csinálom. Egész nap. A férjem is. Kaját csinálni felkelek, de amúgy pihizünk, fekszünk, alszunk, filmezünk.
2/24 anonim válasza:
Nos, mivel egesz ejjel szexeltek, logikus, hogy most pihenni szeretne.
4/24 anonim válasza:
A fiatalok mind ilyenek. Meg gondolom akcio volt éjjel és nem alvás aztan fáradt
5/24 anonim válasza:
Szünet lesz holnap nem? Akkor emg belefér, hogy lazítson.
6/24 anonim válasza:
Te ivás és szex után nem vagy az? Ha nem egy menet...vagy már nem emlékszel rá?
7/24 anonim válasza:
Sex és pia. Ezekután mimást akarna?
Én nekem egyik sem jutott, mégis csak fekszem.
8/24 anonim válasza:
Ha sokat iszok en 2 napig is szarul vagyok utana (nem birom a piat, mar inkabb nem is kiserletezek vele) tehat tok normalis.
Ha nem csak most csinalja, hanem egyebkent se megy sehova, sokat alszik es fekszik, rossz a kedve, na akkor kezdenek aggodni.
10/24 anonim válasza:
De jó nekik, én már aludnék. 3 napja nem aludtam, karácsonyi bulik, kristály 5g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!