Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális,hogy a lányom az...

Normális,hogy a lányom az egésznapot végig fekszi/alussza ?

Figyelt kérdés
Tegnap találkozott a barátjával,este ittak, utána együtt aludtak de nem nálunk. Van egy másik lakásunk és ott. Reggel jött haza, azóta csak fetreng,hogy ő milyen fáradt hagyjuk pihenni.
2021. dec. 26. 15:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha év közben tenné, főleg ha hétköznap, akkor igenis azt mondanám, hogy keltsd fel, és tessék nekiállítani annak, ami a dolga (ha a tanulás, akkor annak, ha van elvégzendő munkája, akkor meg annak - mondjuk ma vasárnap van, szóval ez hétvégén amúgy se jönne szóba), de mivel karácsony van (ma még, holnaptól pedig ünnepek közötti időszak), és ez a hét még mindenhol szünet(kivéve egyes munkahelyeken - nagy üzletek, áruházak, mentők, tűzoltók...), ha nem muszáj, ne csesztesd!
2021. dec. 26. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
10-es az mindenhol drogozásával dicsekszik :D EPic fail.
2021. dec. 26. 16:51
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

"Miért fáj ez neked? Ellőttünk 3 milliót erre a 3 napra. Svédasztal, Purple Haze, Kristály, Toppos nők. . Nem bírnak velem az emberek nagylábon élek ;)"

Név néékül a privátos dicsekvése, más is mosolyoghasson :)

2021. dec. 26. 16:56
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen rendben van mert nagy eséllyel éjjel szexelt alvás helyett és lehet még másnapos is mellé.
2021. dec. 26. 17:12
 15/24 Bellatrix:3 ***** válasza:
88%
Én is egész nap fetrengtem. Az ünnepi időszak a fetrengésről szól. Nem kell korán kelni stb. Engem se csesztetnek, hogy keljek fel ha nem kell.
2021. dec. 26. 18:03
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Ünnepek, pihenési idő alatt ez oké. Ám ha máskor is így él,esetleg rajtatok élősködik az már nem.
2021. dec. 26. 19:05
 17/24 anonim ***** válasza:
74%
Találkozott a barátjával, ittak, szexeltek és pihenni akar. Igen, normális. Tegnap a férjemmel mi is iszogattunk, szexeltünk, aztán ma mi is egész nap döglöttünk. Nem arra vannak a szabadnapok, hogy az ember azt csinálja, amihez kedve van?
2021. dec. 26. 20:02
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

Igen, normális!

Az a nem normális, hogy téged ez zavar.

Szerinted mit kellene csinálnia egy mozgalmas éjszaka után, karácsony másnapján?

2021. dec. 26. 20:26
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Nekem az elmult 5 napom (miota leallas van) arrol szolt, hogy reggel 8tol a lakast suvickoltam, es este 10-11ig ebren voltam. 24en a parommal karacsonyoztunk a szuleimnel, tegnap az o fia jott el hozzank, ma az en szuleim voltak nalunk. Nekunk pl a holnapi nap fog szolni a fetrengesrol, fozni nem kell, takaritani szinten nem, egy adagot mosok es ennyi.
2021. dec. 26. 22:25
 20/24 anonim ***** válasza:
13%

Ebböl is látszik:hogy eggyüt aludtak a másik lakásban...

Jó ezt hinni igaz?

2021. dec. 27. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!