Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hívja nevén a...

Miért nem hívja nevén a férjem a fiúnkat?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult es zűrzavarossa sikeredett a névválasztasunk!

Sajnos nem sikerült megállapodnunk,a férjem(Péter)

saját nevét szerette volna en végig ellene voltam ennek,DE mivel Isten úgy akarta hogy egy napon szülessen meg a kisfiúnk az apuka születésnapján,így Péter Kristóf lett a fiúnk neve!

Nos,18 hónap telt el,én a kezdetetktől Kristófnak hívom,ahogy mindenki más,csak anyósomék szólítják Petikének!

A férjem viszont SEHOGY!

Miérr ragaszkodott a saját keresztnevéhez,ha még 1x sem mondta neki?

Mindenhogy hívja -kisfiam,nyuszi,élet,babi,gyerek- a nevén soha!

Bánt a dolog!

Volt valaki hasonlókepp?

2022. febr. 24. 12:11
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
92%
Engem az apám mindig kicsimnek hívott. Azt hittem agyvérzést kapok már, de hiába mondottam neki, csak nem hagyta abba. Pedig már rég felnőtt vagyok. F
2022. febr. 24. 12:14
 2/45 anonim ***** válasza:
7%
Biztos nincs még megkeresztelve :)
2022. febr. 24. 12:19
 3/45 anonim ***** válasza:
71%
Elég gáz hogy szegény gyereket össze vissza hívjátok. A férjedet meg nyilván bántotta a cirkusz a névadás körül.
2022. febr. 24. 12:19
 4/45 anonim ***** válasza:
81%
Engem apám pöcsösnek hívott elég sokáig.
2022. febr. 24. 12:21
 5/45 anonim ***** válasza:
43%

Hú de irigyellek a problémáid miatt.. A férjed szeretet teljesen becezi a gyerekét, most mi lesz???

Talán téged is a keresztneveden szólít? Annak is oka van😂

Tipikus neked semmi se jó.. A név körül is te osztottad az észt, most ezért is hepciazol.

Hagyjad már élni őket.

2022. febr. 24. 12:26
 6/45 anonim ***** válasza:
94%
Én se hívom a nevén a kisfiunkat. Szívem, kincsem, éltem stb. Attól még imádom. Nem értem mi bajod ezzel.
2022. febr. 24. 12:28
 7/45 anonim ***** válasza:
73%

"a nevén soha"

Te adtad ezt a nevet, ő még mindig nem tudja elfogadni.

Bíztasd, hogy hívja Péternek vagy Petinek. (Az is a neve.)

Meg tudnám érteni, ha úgy érezné, hogy “alulmaradt”, és mint írod, téged is bánt.

2022. febr. 24. 12:28
 8/45 anonim ***** válasza:
95%

Te meg Kristófnak hívod azért, mert bár az csak a második keresztneve, te azt akartad és most is ragaszkodsz ehhez.

Szerintem egyezzetek meg, mert ez így nagyon furcsa helyzet, nem az, hogy a férjed sehogy sem hívja, hanem hogy mindenki össze-vissza hívja szegény gyereket.

(Bár ismerősöm nekem is van, akit gyerekként kukisnak hívott a nagytatája.)

2022. febr. 24. 12:30
 9/45 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy milyen pocsék már a gyereknek hogy anyu így hívja, nagyi amúgy hívja, apu már megint ,máshogy hívja.. Az egyetlen akinek az érdekére itt tojva vagy, az a szerencsétlen Gyiresek....
2022. febr. 24. 12:31
 10/45 anonim ***** válasza:
80%

Fiúnkat=a közös pasinkat.

Fiunkat=a közös, hímnemű gyerekünket.

2022. febr. 24. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!