Lennél a sajat gyereked gyereke?
Én szívesen lennék a lányom gyereke. Olyan gondóskodó tipus.
De jó lett volna, ha olyan apàm van mint férjem. Mennyivel jobb egy jó apa mellett felnőni, akire számíthatsz.
30 éves a fiam. Nem szívesen lennék a lánya..:) Annyira komoly, mindig rám szól ha a plázákban a játékokat nyomkodom. ( főleg karácsonykor amikor árulják az éneklő, táncoló stb játékokat..) Én anyjaként sokkal éretlenebb, lazább vagyok mint ő. Már kisfiúként is kis komoly volt. Szerintem sokat veszekedne velem, hogy ne lázadjak, ne vigyem haza az összes kóbor állatot ( mondjuk eddig csak kettőt vittem haza, szép kort megéltek, de mindig mondogatom, hogy ezt is, azt is hazahoznám) Ne vásárolgassak haszontalan dolgokat.
- Nem ma nincs pizza, majd otthon főzök neked..:) ( ezt is hallgatnám szerintem ha ő lenne a dolgozó ember, én a gyerek)
Imádom a fiamat, de örülök, hogy külön élünk..:)
Inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy “lennél a saját gyereked?” :D
Ez talán elgondolkodtatna egyes szülőket, hogy örülnének-e egy olyan szülőnek, mint amilyenek ők maguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!