Lennél a sajat gyereked gyereke?
#6 vagyok, köszönöm. :-)
Van egy kislányom is, nos, ő meg olyan szeretettel foglalkozik a babáival, hogy róla már eszembe jutott, hogy ha ilyen szeretettel fog felnőttként is a gyerekeivel, akkor jó anya lesz. Magához öleli őket, szépen leülteti őket és kis konyhájában ebédet főz nekik. Szalad ide-oda, szépen megterít nekik, és maximálisan kiszolgálja őket. Ha este van, akkor lefekteti és szépen bepólyálja őket, sorban kis párnákra rakva őket.
Egyébként velünk, sőt nagyapjával is szokott olyat játszani, hogy ő főz valamit, megterít, kirakja az ételt, italt, hogy ehessünk. És tényleg aranyosan körülugrál minket, mint egy lelkes anyuka a kisgyerekét. Vagy mint egy lelkes háziasszony a szívesen látott vendégét.
Nem!Ha csak nem születhetnék újra
Mert a mostani világ már nem nekem van kitalálva
Sok baja lenne velem és azt hiszem nekem is vele
A mostani állapot szerint ép ezért nem szeretnék vele egy fedél alatt élni és nem akarom hogy az öreg tehetetlen napjainkban mellettem legyen! Nagyon két külön világ vagyunk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!