Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tönkrement az életem, a...

Tönkrement az életem, a családom ezt miért akarja túllicitálni a saját problémáival?

Figyelt kérdés

1 hónapon belül derült ki az, hogy nagy eséllyel természetes úton nem lehet gyerekem, hogy kirúgtak az egyetemről, valamint hogy a vőlegényem, akiről azt hittem, hogy életem párja és a gyerekeim apja lesz, megcsalt. Amit én megbocsátottam volna, de mint kiderült, ha választania kell, inkább választja a másik nőt.

Pedig jövőre diplomáztam volna, utána lett volna az esküvőnk. 25-27 éves korunk között szerettük volna az első babánkat.

Volt egy eltervezett, várt életem. Karrierrel, családdal. Most hirtelen egyik sincs, mellé lett egy rakat egészségügyi problémám. Nagyon magam alatt vagyok már 3 hete.

A családom egy része meg ezen úgy próbál “segíteni”, hogy azzal jönnek, nekik mennyivel (volt) rosszabb. Pedig nem a mások előtt szenvedő típus vagyok, szóval még azt sem lehet mondani, hogy unnák ezt… Mert tudom, hogy most én vagyok a legkevésbé szórakoztató személy és hogy ilyenkor senki nem tud okosat szólni. De nagynéném is felhív, hogy ne keseredjek el, neki anno a vőlegénye meghalt, az sokkal rosszabb volt. Anyám is olyanokkal jön, hogy annak örüljek, hogy most lett felbontva az eljegyzés és nem 10 év múlva válunk el két gyerekkel.

De oda az eddigi boldog, rendezett életem és itt vagyok hirtelen 22 évesen, konkrétan kilátás, tervek nélkül. Szeretném kicsit "meggyászolni" azt, amit elképzeltem/elképzeltünk magunknak és lehet, hogy önzőség, de pont nem érdekel, hogy XY-nak milyen problémája volt, ami ennél rosszabb volt.

Igen, tudom, hogy egy haláleset sokkal szörnyűbb, de most én is azt érzem, hogy egy részem meghalt.

2022. febr. 20. 23:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
89%

Valóban, a maguk módján segíteni akarnak.

Az egyetemes történet a saját hülyeséged, ezen nem kell szenvelegni, te tehetsz róla, te tudtál volna tenni ellene.

2022. febr. 21. 06:55
 12/39 anonim ***** válasza:
39%

22 évesen... Bárcsak én lennék 22 éves! Még huszonötnek is örülnék, de idén már 30 leszek!

Nekem még arra sem volt soha eszem, hogy egyetemre bekerüljek! Csoda, hogy leérettségiztem!

Itt vagyok ennyi idősen, magamtól nem értem el semmit az életemben... Úgy lett házam, hogy meghaltak a szüleim, nagyszüleim... Ez is csak harmadrészt az enyém.

Betanított munkás vagyok. Nem értek semmihez...

Mindig csak szexkapcsolataim vannak, mert senkinek nem kellek komoly kapcsolatra... Amit meg is értek egyébként!

Jól mondták, hogy jó, hogy most lett vége a kapcsolatodnak, nem két gyerekkel 40 évesen...

Tehát, hidd el! Vannak nálad sokkal rosszabb életek! Sokkal életképtelenebb emberek! Előtted meg az élet! Örülnék, ha a te eszed fele az enyém lenne!

2022. febr. 21. 07:05
 13/39 anonim ***** válasza:
88%

Miért rúgtak ki az egyetemről? Erről azért nagyban közrejátszhattál én úgy gondolom ez csak a te hibád.

Mitől lenne jobb ha természetesen / más módon lesz babátok ennek a szar alaknak és házasság alatt csal meg?

Tudom szar helyzet elfogadni,de mindenkinek igaza van.

Jobb lenne ha kapnál egy telefont h a vőlegényed meghalt? Nem nem jobb és persze a te helyzeted a legszarabb.

De gondold át reálisab a dolgokat.

Te vagy meddő vagy a pasi volt?

Az is lehet mástól lehetne babád

2022. febr. 21. 07:11
 14/39 anonim ***** válasza:
62%

És minket miért érdekeljen a te problémád? Mindenkinek megvan a maga baja.

Ha annyira megakarod gyászolni akkor ne gykra írkáljál hanem kussban üljél meg otthon.

Nem úgy veszem észre h ne lennél egy vergődő tipús, otthon is biztos ezt csinálod

2022. febr. 21. 07:13
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

Én sem fogok közhelyeket puffogtatni.

De ebben a mai világban nem szabad tündérmeséket kergetni. Tegyél meg minden tőled telhetőt, aztán majd az élet eldönti milyen pályára tesz.

2022. febr. 21. 07:40
 16/39 anonim ***** válasza:
12%
Semmi sincs véletlen. Pl az sem véletlen, hogy természetes úton nem lehet gyereked.
2022. febr. 21. 08:02
 17/39 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem tök igazuk van, de látszik abból, hogy visszafogadtad volna a megcsalót, hogy mennyire naiv vagy.

Egyetemi kirúgásról pedig TE tehetsz, mertha normálisan hozod a minimum kreditet, akkor már nem cs.sznek ki (max áttesznek költségesre).

Nem lehet gyereked - miért is? Amíg van méhed, LEHET gyereked, pont. Vagy fogadsz örökbe.

2022. febr. 21. 08:06
 18/39 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon fiatal vagy még. Én is kb. ekkor kezdtem el rájönni, hogy nem érdemes tervezgetni, úgyis mindig kicsit másképp lesz. Kemény leckét kaptál, de fontos lecke. Túl leszel rajta, addig kitartást!
2022. febr. 21. 08:06
 19/39 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy te egy kicsit szorongó?

Honnan tudod, hogy nem lehet gyereked? Ha 5 év múlva tervezted, gondolom nem most mentél pl. petevezetek atjarhatosagira. Ilyet nem jelentenek ki, csak nagyon alapos kivizsgálást követően. PCO, IR nehezítheti, de nem zárja ki.

Ha a párod megcsalt nem volt az boldog kapcsolat, csak legfeljebb te probaltad annak látni, hogy minden terv szerint haladjon.

Engedd el ezt a sok tervezést, az élet sokszor nem alkalmazkodik hozzá.

22 éves vagy, még ezer dolgot csinálhatsz az életben.

2022. febr. 21. 08:12
 20/39 A kérdező kommentje:

Az egyetemről: 3/3-as volt egy tárgyam.

Pcos-em és inzulinrezisztenciám van, mint kiderült. Annak ellenére, hogy egész életemben egészségesen éltem, sportolok 4 éves korom óta és sosem voltam túlsúlyos.

"És minket miért érdekeljen a te problémád? Mindenkinek megvan a maga baja."

Nem kell érdekelnie, de akkor minek válaszolsz?

2022. febr. 21. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!