Én vagyok a beteg, velem van a baj?
18f.
Az a helyzet,hogyha a családomra gondolok, akkor sajnos nem szép közös emlékek jutnak eszembe,hanem a sok fájdalom amit át éltem miattuk.
Sokszor öngyilkos gondolataim is vannak, hogy megszabaduljak tőlük.
Alapesetben velem lehet a baj, ugye?
8# na, hát emberedre találtál, ezen én mind túl vagyok. Ennél több kell. 18 vagy, középsuli gondolom, utolsó vagy utolsó előtti év? Én 20 voltam mikor végeztem, évvesztes is voltam az ovi után, meg buktam is középiskolában, szóval nem tudom pontosan egy 18 éves az melyik osztályos.
Nem írod mi a baj, az, hogy unod... hát baszki! Ha alpári akarnék lenni -és az akarok mondanám rázzad a brét ha unatkozol. De ennél több van a batyuban.
Isten... te korodban hittem benne, én jártam hittanra, a nevelés is olyan volt. Aztán mindig csengett a fülemben, hogy Isten bennünk van, de sokkal öregebb voltam mint te, mikor elkezdtem megérteni ez mit jelent.
Na, de elkanyarodtam, az unalmat értem amúgy mire gondolsz, de írd meg mi tette be így a kaput?
#10 Csak meghalni akarok. Vagyis.. nem meghalni, hanem megoldani a problémát.
Nem tudom leírni, nincs erőm. Anyámtól most is, betegen csak a sértéseket kapom.
Tudom, hogy beteg vagyok. Tisztában vagyok vele. Ez van. De annyira félek a jövőtől is..
Nem veszt a világ semmit, ha itthagyom. És ne magyarázzátok meg.. Van sok milliárd ember a földön.
Nem lehet velük beszélni 😭
Abból áll egy "beszélgetés", hogy én semmit sem értek, hülye vagyok, nagyképű vagyok.
Szíven üt, hogy apám, akiről azt hittem bízhatok benne... Anyámmal együtt támad hátba 😭
18 éves vagy, nincs mit befektetned. Először tanulni, dolgozni kell, utána jöhetnek az álmok. Az autó biztos jó, de nagyon távol van még.
Nem lehet, hogy csak a földön akarnak tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!