Ezek lehetnek terhességi tünetek vagy csak beteg leszek/vagyok?
Fél éve próbálkozunk, már nem csinálok tesztet azelőtt, hogy megjönne, csak magamat hitegetném vele, szóval most se fogok.
14.-én kéne megjönnie, tehát 4 nap múlva, és ma valahogy furán érzem magam. Tegnap még semmi bajom nem volt, de ma állva el tudnék aludni, szabadnapos vagyok és gyakorlatilag átaludtam a napot. Amikor ébren vagyok, akkor is mintha húzná le a gravitáció a szemeimet, olyan hulla vagyok. Alapból fáradékony típus vagyok, de ez még nálam is durva.
A petefészkeim mindkét oldalon be-be szúrnak, ez kb. 2 napja van, ma is volt ilyen.
Az aluszékonyság meg a szúró érzés még hagyján, de két, rám nagyon nem jellemző dolgot vettem észre ma.
Iszonyatosan lüktet a fejem, csak két fájdalomcsillapító után tompult el annyira, hogy ne akarjak meghalni....
A másik pedig az émelygés. Nem mondanám hányingernek, de kicsit rosszul voltam a kocsiban, pedig ettem előtte normálisan, ittam is, nincs semmilyen egyéb problémám amiért ez így előjöhetett volna...
Vajon beteg vagyok/leszek vagy ezek lehetnek terhességi tünetek?
A melleim fájnak, de az már nem meglepő, minden mensi előtt szokott.
He ez nem hitegetés akkor mi?
4 nappal egy predictor early mutatja, ha a tüneteket a terhesség okozza,és ha negatív akkor tudod,. (ok tudom, hogy olyankor meg jön, hogy korai volt😁)
Én inkább tesztelek mint, hogy képzelődjek.
Mondjuk nekem 4 nappal mensi előtt mutatta, de most 2 napja meg kellett volna hogy jöjjön, és ugyan olyan halvány a teszt mint akkor.
4 napod van még. Akkor ki fog derülni.
Elsőnek igaza van, ez épp úgy hitegetés, mint a korai tesztelés.
Foglald le magad valamivel, ne magadat figyelgesd "jelekért".
Hát nekem ennyivel a menstruáció előtt nem voltak ilyen tüneteim, sőt semmi. Akkor kezdődtek amikor megkellett volna jönnie.
Amikor nagyon rá voltam állva a témára én is bebeszéltem magamnak mindent és “rosszul” voltam. Hidd el, ha sikerült megérzed.
Egyáltalán nem figyelgettem, sőt, csak azután ugrott be hogy mikor kell megjönnie, amikor már rosszul voltam.
De egyébként elmúltak ezek a dolgok, valószínűleg tényleg a front lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!