Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek terhességi...

Ezek lehetnek terhességi tünetek vagy csak beteg leszek/vagyok?

Figyelt kérdés

Fél éve próbálkozunk, már nem csinálok tesztet azelőtt, hogy megjönne, csak magamat hitegetném vele, szóval most se fogok.

14.-én kéne megjönnie, tehát 4 nap múlva, és ma valahogy furán érzem magam. Tegnap még semmi bajom nem volt, de ma állva el tudnék aludni, szabadnapos vagyok és gyakorlatilag átaludtam a napot. Amikor ébren vagyok, akkor is mintha húzná le a gravitáció a szemeimet, olyan hulla vagyok. Alapból fáradékony típus vagyok, de ez még nálam is durva.

A petefészkeim mindkét oldalon be-be szúrnak, ez kb. 2 napja van, ma is volt ilyen.

Az aluszékonyság meg a szúró érzés még hagyján, de két, rám nagyon nem jellemző dolgot vettem észre ma.

Iszonyatosan lüktet a fejem, csak két fájdalomcsillapító után tompult el annyira, hogy ne akarjak meghalni....

A másik pedig az émelygés. Nem mondanám hányingernek, de kicsit rosszul voltam a kocsiban, pedig ettem előtte normálisan, ittam is, nincs semmilyen egyéb problémám amiért ez így előjöhetett volna...

Vajon beteg vagyok/leszek vagy ezek lehetnek terhességi tünetek?

A melleim fájnak, de az már nem meglepő, minden mensi előtt szokott.

2022. jan. 10. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

He ez nem hitegetés akkor mi?

4 nappal egy predictor early mutatja, ha a tüneteket a terhesség okozza,és ha negatív akkor tudod,. (ok tudom, hogy olyankor meg jön, hogy korai volt😁)

Én inkább tesztelek mint, hogy képzelődjek.

Mondjuk nekem 4 nappal mensi előtt mutatta, de most 2 napja meg kellett volna hogy jöjjön, és ugyan olyan halvány a teszt mint akkor.

2022. jan. 10. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Front...
2022. jan. 10. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

4 napod van még. Akkor ki fog derülni.

Elsőnek igaza van, ez épp úgy hitegetés, mint a korai tesztelés.

Foglald le magad valamivel, ne magadat figyelgesd "jelekért".

2022. jan. 10. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem ennyivel a menstruáció előtt nem voltak ilyen tüneteim, sőt semmi. Akkor kezdődtek amikor megkellett volna jönnie.

Amikor nagyon rá voltam állva a témára én is bebeszéltem magamnak mindent és “rosszul” voltam. Hidd el, ha sikerült megérzed.

2022. jan. 11. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem figyelgettem, sőt, csak azután ugrott be hogy mikor kell megjönnie, amikor már rosszul voltam.

De egyébként elmúltak ezek a dolgok, valószínűleg tényleg a front lehetett.

2022. jan. 12. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!