Lehetek terhes ha crohn beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Már négy éve nem szedek fogamzásgátlót, hat éve van párkapcsolatom, csak megszakításosan “védelezünk” de akkor ennyi idő alatt becsúszhatott volna a gyerek, vagy nem?
29/N
2019. márc. 24. 10:42
1/6 anonim válasza:
Szerinted a belednek mi köze a méhedhez?
Kettő Chron beteg Ismerősöm is van , az egyiknek három gyereke van , a másiknak egy. Az egyik még coeliacias is mellé.
2/6 A kérdező kommentje:
Mert a gyulladásos betegség nagyon nagy fájdalmakkal jár, görccsel és az aktív szakasza nagyon veszélyes.
2019. márc. 24. 11:08
3/6 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel simán lehetsz terhes, mi is megszakításosan védekezünk 4 éve, de sose lettem terhes. Szerintem akkor ha gyereket akartok ne védekezzetek megszakítással sem és úgy egyszerűbb megtudni hogy lesz-e vagy nem.
4/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes, nekem colitisem van és két gyerekem. A megszakítás valakiknek akár évtizedekig is működik (akkor is, ha egészségesek), de ettől még orosz rulett. Szóval ha félsz a terhességtől, rendesen védekezzetek, ha meg babát akarsz, ne ebben reménykedj, beszéld meg a pároddal.
5/6 anonim válasza:
Mi 6 évig védekeztünk (vagy mi) megszakítással, amikor élesben ment a dolog akkor is 10honap volt mire pozitív lett a teszt. Kislányomnal 18honap..
6/6 anonim válasza:
Miért ne lehetnél?
Éppen bőgve mentem a nőgyógyászhoz, hogy a gasztrós leállított minden gyógyszeremről (amit pcos-re kaptam), és olyat írt fel, ami mellett nem lehet teherbe esni... és most mi lesz? sosem leszek anyuka...
Másnap pozitívat teszteltem. 1 hét múlva elhagytam a gasztrós gyógyszereket (orvossal egyeztetve), szülés óta (8 éve!) max kis hasmenésem van napi szinten, de sem vér, sem fájdalom, sem gyulladás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!