Van itt valaki aki tartós súlyos beteg és terhes vagy már van babája?
Rosz link :-)
Ez a jo : https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Azért ne írjunk már le embereket, mert beteg akkor ne is szaporodjon.
Az első éveket és a terhességet kell nagyon nagyon szoros felügyelet mellett végigcsinálni. Lehet jobb ha terhesség közepétől felvesznek fekvőosztályra állandó megfigyelésre. Első időkben nem lehetsz egyedül de ezt ugye tudod is. Amint ovis lesz a gyerek már nincs gond. Ilyen korú gyereket már meg lehet tanítani arra, hogy mi a teendő egy ilyen rohamnál. Sok ilyen van.
Én egy vak hölgyet ismerek akinek két gyermeke is van. Teljesen normális család. De most akkor a vakok se szüljenek mert nem látja mikor nyúl a gyerek a konnektorba? Nem igaz!Nyilván vannak dolgok amikre jobban oda kell figyelni, máshogy kell megoldani de nem lehetetlen! Ha a család és az orvosok támogatnak akkor semmi gond. És a gyerekek jól tudnak almalmazkodni, megszokják amiben felnőnek.
Süketnéma szülők pöttöm gyerekeit is láttam már jelelni, holott ők teljesen egészségesek. Anyum ismerőseinél is a szülők süketnémák. A gyerekek mint a beszédet, úgy tanulták meg a jelbeszédet. És akkor itt fel lehetne hozni, hogy hát hogyan hallotta ha sír a gyerek...nyilván megoldották valahogy. De majd rákérdezek,mert eddig nekem ilyesmi eszembe se jutott, olyan természetes volt,hogy megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!