Szurkal a hasam aljaba mar 3 napja. Csináltam terhességi tesztet és pozitív. Hogy lehetséges ez? Hiszen még 8 napom van menzeszig. ??? Lehet beteg vagyok,?.
Figyelt kérdés
Szeptember 17 en volt menzim2021. okt. 6. 11:46
1/9 A kérdező kommentje:
S.o,s
2021. okt. 6. 11:46
2/9 anonim válasza:
Lehet előbb volt peteérésed mint a középidő 🤷♀️ Ha megjön és még pozitív a teszt, akkor úgyis elmész dokihoz, ha nem jön meg, akkor is. És akkor majd kiderül, hogy lát-e terhességet, vagy bármi mást.
4/9 anonim válasza:
Előbb volt peteérésed, vagy valóban nem jött meg igazán. Főleg, ha erős a második tesztcsík már.
5/9 A kérdező kommentje:
Erős menzeszem volt
2021. okt. 6. 14:40
8/9 anonim válasza:
Ha a teszted két erős csíkos akkor pedig előző ciklusban fogant. , de mindenképp egy héttel hamarabb lehetett ovud, ha halványka a teszt.
9/9 A kérdező kommentje:
Halvány. Kidobtam
2021. okt. 7. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!