Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a beteg, velem van...

Én vagyok a beteg, velem van a baj?

Figyelt kérdés

18f.

Az a helyzet,hogyha a családomra gondolok, akkor sajnos nem szép közös emlékek jutnak eszembe,hanem a sok fájdalom amit át éltem miattuk.

Sokszor öngyilkos gondolataim is vannak, hogy megszabaduljak tőlük.

Alapesetben velem lehet a baj, ugye?

2022. febr. 15. 14:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
20%

"Alapesetben velem lehet a baj, ugye?"

Nem.

Igen.

Is-is.

A logikád pengeéles, ha öngyilkos leszel valóban megszabadulsz a családodtól, ez vitán felül van.

Ha már jöttél, panaszkodd ki magad, kezdetnek hogy mik a nem szép emlékek. Mert ez így elég tág.

2022. febr. 15. 15:00
 2/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlenül, de az öngyilkos gondolatokon dolgozni kell, célokat, új lehetőségeket keresni. Attól még, hogy az embernek van családja, az nem feltétlenül jó, és szeretni sem kell őket. Mi okozott olyan sok fájdalmat?
2022. febr. 15. 15:03
 3/30 anonim ***** válasza:
96%
Nincs veled baj, vannak olyan családok, amik megnyomorítják a gyereket lelkileg. Azon sajnos nem tudsz változtatni, ahogy veled bántak, ugyanakkor felnőtt emberként már dönthetsz a további sorsodról, és van lehetőséged formálni a személyiséged, ha úgy érzed, a nehéz gyerekkor miatt képtelen vagy önfeledt, tartalmas életet élni szilárd emberi kapcsolatokkal. És nem kell egyedül csinálnod. Biztos sokan unják már a "keress egy pszichológus" tanácsot, de most ez lenne a legfontosabb. Egy elhivatott szakember rávezet a válaszokra, amiket keresel, és mindig ott van neked.
2022. febr. 15. 15:17
 4/30 A kérdező kommentje:

Figyeljetek

Én már nem akarok erről beszélni. Belefáradtam. Félek.

2022. febr. 15. 15:31
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

4# pedig de, beszélj róla! Itt vagy egy névtelen fórumon, ahol nem is gondolnád mennyi sorstársad van! Lehet már régebben átmentünk azon, amin te és neked nem kell feltalálni semmit, mert kapsz megoldási ötletet a bajodra!

Szóval mik azok a nem szép emlékek? Írjad kifelé magadból, segít.

2022. febr. 15. 15:35
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Pont most a 10 éves lányom kezdett magába fordulni, és nem akarta kikommunikálni. De végülis Ő is belátta hogy jobb ha elmondja.
2022. febr. 15. 15:42
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Mért az a kérdés, hogy kivel van baj? Még egyet akarsz magadba rúgni, mert még nem rúgtál eleget? Nem veled van baj (ennek semmi értelme), hanem az életed nem jó. Azon meg lehet változtatni egy szakember segítségével, csak el kell kezdeni. Azzal, hogy a családodtól elköltözöl, és megszakítod velük a kapcsolatot, a saját lábadra állsz.
2022. febr. 15. 15:56
 8/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom, tényleg. De ennek így kell lennie. Már keresem a megoldást. Ha megtalálom, jobban leszek. Megutáltam mindent. Egyszerűen csak el akarok aludni. Ott akarok már lenni az Isten előtt (ha létezik). Nem érdekel.
2022. febr. 15. 16:03
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az állapotban pszichiáterhez kell menned antidepresszánsért, legjobb lenne befeküdni, mert az az első 2 hétben még ronthat is, aztán utána pszichoterápia, amit már ott a kórházban el lehet kezdeni.
2022. febr. 15. 16:08
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Segítünk, mivel kiírtad, akarod is ezt, csak írd le, hogy mi a baj! 1000 megoldás létezik.
2022. febr. 15. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!