Kihagytam 5-6 napot, nem mentem le edzeni mivel beteg vagyok/voltam. Ilyenkor fog látszódni, érződni valami hogy veszett el valamennyi izmom, vagy ilyenkor mi történik? Nagyon bánom hogy lebetegedtem, bűntudatom van hogy nem mentem le.
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 08:57
2/12 anonim válasza:
Ez benne van a pakliban. Max annyi hogy nem akkora súllyal edzel az első héten mint amivel abbahagytad. Más aki nyaralni megy az sem biztos hogy edzeni fog... Ennyi erővel akkor soha senki egyetlen napot sem hagyhatna ki.
3/12 anonim válasza:
Függö vagy,kifog hatni az idegeidre.
4/12 anonim válasza:
összessel mint egy felfújt a szekrényben.
semmi nem fog látszani.
7/12 anonim válasza:
Erobol veszizeni fogsz de az par nap alatt visszajon. Ha meg tartod a kajat akkor nem fog sok minden latszodni.
9/12 anonim válasza:
Ki kellett hagynom másfél hetet, tegnap lementem, mondom nyomok egy laza átmozgatót, erre megdöntöttem 2 maxomat. csak mondom
10/12 anonim válasza:
Szerintem trollkodik, épeszű ember gondolja, hogy 5(!!!) kihagyott nap után történik bármi az izmaival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!