21/42-es kapcsolatról hogy beszéljek itthon? Érdemes egyáltalán?
Nem kérem a kommenteket, hogy majd pelenkázhatom, hamarabb fog meghalni, mint én, stb.
Tudom, hogy nem együtt fogunk megöregedni, hogy sosem lesznek gyerekeink, hogy valószínűleg lesz pár szép, boldog évünk együtt, aztán külön megy tovább az életünk.
Igaz, hogy 42 éves, de egyáltalán ne egy szandálzoknis, mai technikához egyáltalán nem értő férfit képzeljetek el, aki elhagyta magát már teljesen... Szeretek vele lenni, a családomnak is feltűnt ez, vagyis hogy van valakim. Finoman érdeklődnek, és valahol azért szeretném, hogy ismerjék, de valljuk be, nem éppen könnyű a helyzetem ilyen korkülönbség mellett.
De már szinte együtt élünk, sokat is utazunk együtt, olyankor meg anyukám aggódik pluszba, nehogy baj legyen...
Nem arra gondoltam, de aki egy 40 évest temetni akarna, meg pelenkázni, hát az se százas.
Egyébként anyám meg apám között is volt 20 év, ez nem volt olyan ritka egy generációval ezelőtt sem, és ma sem az.
Ha nektek így jó, ne legyen bennetek bizonytalanság, éljétek az életeteket.
Ha száz évvel ezelőtt egy még ennél is nagyobb korkülönbséggel egymásra találó pár is csak bizonytalanodott volna, sem én, sem a többi leszármazott nem születhetett volna erre a világra.
29.
Az milyen kiégett, szenvedélymentes ember lehet, aki addig sem hisz abban, hogy ez a szerelem más, mint a többi, amíg benne van és tart. a partner korától függetlenül. Így akar érettnek látszani? Inkább csak gáz, mint érett. Kapnék én is egy olyan után, aki úgy van velem, hogy közben azt hangoztatja, hogy úgysem marad mellettem. Hacsak nem a pasi ültette el benne ezt a szikrát, hogy később, ha jön az új csaj, a régi ne tudjon szemrehányást tenni. Nice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!