Anyám nem veszi komolyan a mentális betegségeimet, totál kikészít néha, mit tegyek?
Kérdező, ki bánt itt téged? Kérdeztél, és a válaszolók elmondták a véleményüket. Mióta bántás ez??? Tipikus hisztis kamasz-viselkedést nyomsz.
A jelek szerint nincs neked a világon semmi mentális bajod, csak az, ami rajtad kívül a 16 évesek 99%-nak. Világfájdalom. Majd kinövöd.
Én is hányszor hallgattam, hogy csak bemesélem magamnak, hogy bajom van. Hiába kértem segítséget, még a háziorvos sem vett komolyan. Szociális fogyatékosságaimmal, félelmeimmel senki nem törődött.
Felnőtt koromra pszichiáterhez kerültem idegösszeomlás miatt. Kiderült autista vagyok. Csak amikor én voltam gyerek, tini, még nem voltak képesek normálisan felismerni, főleg ha lányról volt szó. Hisztitől kezdve mindennek hitték, amit művelek. Ennyit az orvosokról, pedagógusokról és a társadalomról. Bár ne ilyen primitív országba születtem volna.
“pont nemrég beszélgettem erről a témáról pszichológus barátnőmmel. hogy a mi fiatalkorunkban érdekes módon senki nem volt depressziós”
Hiteles, művelt pszichológus lehet a barátnőd. Hozzá sem mennék még ingyen sem. A tudása annyit sem ér, hogy a diplomájával kitöröljem a fenekem. Ugyanígy volt depresszió és más mentális betegség régen is, csak nem volt elfogadott nyilvánosan foglalkozni vele. Tagadták, mert szégyen volt agyturkászhoz járni. Különben is, a barátnőddel az egész népességet ismeritek vagy hogy mertek ilyen adatot egyértelműen kijelenteni ? A baráti, ismerősi körötök nem egyenlő a magyar néppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!