Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem veszi komolyan a...

Anyám nem veszi komolyan a mentális betegségeimet, totál kikészít néha, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van az életemből is...😒 Gyerekkorom és a múltam miatt szociális szorongásom, önbizalomhiányom van, méghozzá nem is kicsit, és még ráadásul anyám se érti meg, hogy baj van. Letudja azzal, hogy hisztizek, nem kelek fel egésznap az ágyból, akkor máris azért van, mert lusta vagyok, és nem azért mert pl élni sincs már kedvem lassan. Ő nem tudja mi az, hogy szorongás, pánikroham, depresszió, és társai. Csak veszekszik velem, és elmebetegnek, nem normálisnak titulál.😒😒😒 Ha sírok a mentális betegségeim miatt, akkor szerinte egyértelműen csak sajnáltatom magam, bőgök, és figyelemhiányos vagyok. Eszébe se jut, hogy nekem is lehetnek problémáim. Mindig azzal jön hogy ő kérdezi,hogy mi a baj, és ez igaz is csak nem mindegy hogyan...Mert nem úgy kérdezi, mint akit érdekel is,vagy mint aki meg szeretné oldani a problémát, hanem üvöltve, engem hülyének, semmirekellőnek beállítva.🙃👍🏼 Így hogy mondjam el mi bánt? Generálja a balhét mint aki direkt csinálja. Ha hazajön a melóból, ahol a kollegák felidegesítették, azt itthon rajtam tölti ki. Elegem van már. Pedig sokszor el tudunk lenni, és szeretem őt, de gyakran úgy össze tudunk veszni...Mit tegyek? 16 éves vagyok.

2022. febr. 11. 17:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
19%

Jesszus. Ennyi embert 0 empátiával. Vagy nem volt ilyesmiben részetek, vagy van valami gebaszotok nektek is.

Én voltam pánikbeteg. Mire mentem a papírral? Semmire. Az, hogy ezeknek a gyógyszereknek milyen hatásai vannak, olvassatok utána magánvéleményeket igazi emberektől, mert nem fogom leírni. Rosszabb lesz tőle az egész, és nem gyógyítja.

Valószínüleg az anyád kivárja belőled ezeket, megnehezíti és benne is tart. Költözz el, menj koleszba, vagy várd ki a nagykorúságot és menj ahova csak tudsz. Tapasztalatból mondom, ilyen anyával. A kolesz miatt elszakadtam tőle, így egészen helyreálltam, kitisztult a fejem. Gimi után ugye haza mentem és kezdődött a pánikbetegség. Kivergődtem belőle pár év alatt, a szerencsések közé tartozom. A depresszió nem múlt el, csak miután elköltöztem. Megváltozott a hozzáállásom saját magamhoz, lett ömbizalmam és a többi. Anyukád egy mérgező ember, költözz el amint tudsz és lépj túl rajta.

Nála csak az ilyen cinikus emberek mérgezőbbek, kerüld az ilyeneket és ne hallgass rájuk.

2022. febr. 11. 18:45
 12/29 anonim ***** válasza:
61%

Na, megjött a mérgezőszülős omnitudor is....

11: lehet, hogy neked valóban komoly pszichiátriai betegséged volt, de hidd el, hogy a tinik többségének nincs ilyen .

Csak azonnal bemondják, ha pl. nem engedik el őket bulizni, vagy rájuk szólnak, hogy tanuljon a másnapi témazáróra...

Hány ilyen kérdés volt, hogy miért kell neki hetente 2x elmosogatni - azonnal jöttek az okosok, hogy mer ta mérgező szülők...

ANyámborogass!

2022. febr. 11. 18:48
 13/29 A kérdező kommentje:

Végre egy normális ember... Köszönöm 11-es.

A többieknek akik csak kötekedni tudnak minden apróságért, illetve jobban tudják hogy nekem van-e mentális bajom van nincs, nekik csak annyit üzennék, hogy nem kell a másikba beleállni, főleg úgy hogy enélkül is van elég bajom, egyáltalán nem ismersz és leírtad magad előttem. Köszönöm, de a kritizálásból nem kérek.😃

További szép estét!

2022. febr. 11. 18:54
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Gondoltam hogy az egy hülyét veszed majd normálisnak... Mert azt mondja amit hallani akarsz. Hát kérdező: kapaszkodj meg, nincs igaza, csak ezen az oldalon ha nem akarsz gondolkodni, akkor az az aduász hogy "mérgezőszülő"
2022. febr. 11. 18:56
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Ja, Kérdező, ha te mindenáron azt akarod hallani, hogy neked van igazad... hát jó, neked van igazad.

(a szerkesztő megjegyzése: nahát, mennyi hü.ye sofőr, mind szembejön az autópályán....)

2022. febr. 11. 18:57
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Ami a többit illet: a világfájdalmas -bömbölős korszakon úgy sac per kb mind átesünk, normális kamaszjelenség. Nem mentális betegség. A megbolydult hormonok, meg a félelem okozza hogy mi lesz, mert mert nem gyerekstátuszban vagy. Túl leszel rajta, ahogy mindenki más is.
2022. febr. 11. 18:57
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
16: PONTOSAN! :))
2022. febr. 11. 19:00
 18/29 A kérdező kommentje:

Amúgy nektek jól esik a másikat bántani? Engem nem hat meg, csak néha elgondolkodom hogy ez mitől lehet, milyen emberek az ilyenek.

Utolsó, neked inkább már semmit nem mondok, a végén még én is megbánom.

2022. febr. 11. 19:02
 19/29 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti*
2022. febr. 11. 19:02
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Az igen, micsoda visszavágás. Még a végén megbánod, mi? És akkor mi van? :D Mondjuk te a semmiről is képes vagy sorokon át vernyékolni...
2022. febr. 11. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!