Gyermektelen, hajadon nők 50 fele, titeket is leértékelt az anyátok, mert nem volt és már valószínűleg nem is lesz gyereketek, se férjetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 23:32
41/56 anonim válasza:
#40 Gondolod lenne ennyi tapasztalatom, ha nem kellenék senkinek? :) Kicsit ellentmondásos ez. Nehéz elfogadnod, hogy egy nőnek nem kell faszi, mi?
42/56 anonim válasza:
Nekem van párom, akivel szerencsés vagyok mert nagyon szeretjük egymást, de igazat adok a 33-asnak, a pasik nagyon nagy részével tényleg egyszerűen "nem éri meg" együtt lenni.
43/56 anonim válasza:
41, az az elentmondásos, hogy tapasztalatod van a pasik 95%-val, miközben nem kell pasi :D
44/56 anonim válasza:
42# ez mondjuk a nőkre is igaz, semmit nem nyújtanak csak elvárnak, amiért cserébe fekszenek mint egy darab fa, a sz.opást a kalaptartón ücsörgő bólogatós kutyától lesték el, lovaglás közben pedig az ember inkább kihajol kicsit, hogy lássa a filmet, mert ez is izgalmasabb. Humor, iq, eq, személyiség nulla. Cserébe kitartottak szeretnének lenni a legtöbben, plusz évente elmenni a bahamákra. Ami bele is férhet, csak ennyi erővel egy guminővel is lehet az ember gondolom, legalább nem pofázik annyit, nem játszmázik, nem zsarol a szexxel stb.
45/56 anonim válasza:
Ezt nem tudom, nem próbáltam még nőkkel ismerkedni és kapcsolatban élni.
46/56 anonim válasza:
#43 Pont nem ellentmondásos. :) Elég sok tapasztalatom van ahhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy kell-e pasi vagy nem. És nem kell, mert számomra nem ad annyit egy kapcsolat, mint amennyit elvesz. Egyszerűen nem éri meg. Van jó munkám, van pénzem, néha tartok szeretőt, bár kész szerencse találni egy jót és utálom, hogy rendszerint belémzúgnak, mert nem hiszik el, hogy csak szexre kellenek. Ennyi igazából. Van-e még kérdés? :)
47/56 anonim válasza:
45# nem hagytál ki semmit vele. Néha akad tehetséges is, vagy aki normális sok tekintetben, de általában valamilyen téren ők cserébe defektesek erősen sajnos.
48/56 anonim válasza:
46, bocs, de a pasik 95%-ról nyilatkoztál.
49/56 anonim válasza:
#50 Akkor: a tapasztalataim alapján a pasik 95%-a... így már érted, mit szerettem volna mondani, vagy szükséged van még további magyarázatra? :)
50/56 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, orulok, hogy ilyen sokan valaszoltatok.
2022. febr. 10. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!