Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermektelen, hajadon nők 50...

Gyermektelen, hajadon nők 50 fele, titeket is leértékelt az anyátok, mert nem volt és már valószínűleg nem is lesz gyereketek, se férjetek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 23:32
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Igen, félnék a szüléstől amúgy.
2022. febr. 10. 04:03
 12/56 A kérdező kommentje:
Üdítő volt olvasni a hozzászólásaid, itt nem ez a kedves stílus a jellemző sokszor, ezen a fórumon...🤔
2022. febr. 10. 04:05
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem kimerítő 🙂

Őszintén,ezt én is észre vettem már,pedig régi tag vagyok itt.

Épp akartam írni,hogy lehet kapsz nagyon sok negatív írást,de azokra ne is figyelj.

Ez a te döntésed,te így akartad.

Nem tudom miért érzem úgy,hogy te egy nagyon jó ember lehetsz 🙂

Igen fáj a szülés,nekem fájt az első,másodikat meg sem éreztem,lehet az segített hogy egész éjjel sétáltam. 🙃

Amúgy változó,az elmúlt évben nagyon sok ismerősöm,rokonom szült,és volt akinek könnyebb, volt akinek nehezebb szülése volt,ez változó kinek mennyire fáj,nekem másodikkal a legjobb orvos volt bent velem(nem fogadott orvos) és nagyon jól bántak velem,igaz a Covid osztályon is voltam egyedül a kicsivel.

2022. febr. 10. 04:22
 14/56 A kérdező kommentje:

Jo ember lehetek... koszi!

Te is nagyon jo ember lehetsz.

2022. febr. 10. 04:25
 15/56 A kérdező kommentje:
Habár nem tudsz semmit rólam, csak ezt a párt sort, tehát nem adhatsz teljeskörű válaszzt nyilván, de válaszodban a szeretet az irányadó. Már ez is sokat jelent egy magamfajta kérdezőnek.☺️
2022. febr. 10. 04:29
 16/56 anonim ***** válasza:
89%

Te még sosem ereztél olyat valakivel kapcsolatban,vagy csak egy érzés elfogott?

Én igen 🙂

Nem tudom honnan jön ez

Amúgy nagyon jól együtt tudok érezni az emberekkel,attól hogy fiatal vagyok,teljesen másként látom a dolgokat,már tiniként is.

Valószínű azért,mert sok mindent megéltem már az életben,tényleg sok mindent,amit ember épp ésszel, fel sem tud fogni. 🙂

És 18 évesen fejeződött be,amikor kirepültem a nevelőszülőktől 🙏

De végre alszik a baba 😁

Megyek én is :)

Szép napot 🙂

2022. febr. 10. 04:40
 17/56 A kérdező kommentje:
Szép napot😗
2022. febr. 10. 04:42
 18/56 anonim ***** válasza:
90%
Én még csak 35 éves vagyok, de gyerek és férj nélkül tervezem leélni az életemet. Egyikre sem vágyom és nem érdekel, hogy valakinek ez tetszik, vagy nem tetszik. :D Ez a én döntésem.
2022. febr. 10. 06:29
 19/56 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. febr. 10. 06:33
 20/56 anonim ***** válasza:
61%
Már 20 évesen is, mert hogy nem volt barátom. Közölte, ha nem is megyek férjhez, legyen gyerek. Meg nem jártam szórakozni. Elköltöztem, emiatt is otthonról, nem mentem haza fősuli után. A gyerek jó dolog, de a férj az olyan, amilyen, igazán meg lehet lenni nélküle 😃. Anyádnak biztos kínos, hogy mindenki kérdezgeti, nálunk ez volt.
2022. febr. 10. 06:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!