Gyermektelen, hajadon nők 50 fele, titeket is leértékelt az anyátok, mert nem volt és már valószínűleg nem is lesz gyereketek, se férjetek?
Ugyan nem kimerítő 🙂
Őszintén,ezt én is észre vettem már,pedig régi tag vagyok itt.
Épp akartam írni,hogy lehet kapsz nagyon sok negatív írást,de azokra ne is figyelj.
Ez a te döntésed,te így akartad.
Nem tudom miért érzem úgy,hogy te egy nagyon jó ember lehetsz 🙂
Igen fáj a szülés,nekem fájt az első,másodikat meg sem éreztem,lehet az segített hogy egész éjjel sétáltam. 🙃
Amúgy változó,az elmúlt évben nagyon sok ismerősöm,rokonom szült,és volt akinek könnyebb, volt akinek nehezebb szülése volt,ez változó kinek mennyire fáj,nekem másodikkal a legjobb orvos volt bent velem(nem fogadott orvos) és nagyon jól bántak velem,igaz a Covid osztályon is voltam egyedül a kicsivel.
Jo ember lehetek... koszi!
Te is nagyon jo ember lehetsz.
Te még sosem ereztél olyat valakivel kapcsolatban,vagy csak egy érzés elfogott?
Én igen 🙂
Nem tudom honnan jön ez
Amúgy nagyon jól együtt tudok érezni az emberekkel,attól hogy fiatal vagyok,teljesen másként látom a dolgokat,már tiniként is.
Valószínű azért,mert sok mindent megéltem már az életben,tényleg sok mindent,amit ember épp ésszel, fel sem tud fogni. 🙂
És 18 évesen fejeződött be,amikor kirepültem a nevelőszülőktől 🙏
De végre alszik a baba 😁
Megyek én is :)
Szép napot 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!