Gyermektelen, hajadon nők 50 fele, titeket is leértékelt az anyátok, mert nem volt és már valószínűleg nem is lesz gyereketek, se férjetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 23:32
31/56 anonim válasza:
Mi 10 eve vagyunk egyutt es mi sem akarunk gyereket. Jok vagyunk ketten. Nem szeretjuk a gyereksirast,vagy a gugyogest a gyerekkel. En teljesen megertem,hogy nem akarsz gyereket. ha neked jo ez a szabadsag es a fuggetlenseg akkor eld ugy az eleted! Amugy meg a gyermekaldas kifejezes egy bonusz , nem kotelezo feladat. Egy lehetoseg az eletben.
Az unokatesom kozel 40 hez a csalad nyomasara bevallalt ket gyereket. Azota tok megvaltozott,depreszios lett, nincs ideje senkire, folyton a 2 gyerek teszi ki minden idejet. A boldog kiegyensulyozott nobol egy hisztics depis pi..a lett. Kinek hianyzik ez?
32/56 anonim válasza:
31# folyt.
Hja es azota folyamat mondja nekunk is hogy milyen jo a gyerek , kell neunk is ketto. Mi meg nezunk ra boci szemekkel,hogy mirol beszél.
33/56 anonim válasza:
#25 Nem. De milyen feltételezés már ez?! :D Ha tudok élni f@sz nélkül, akkor máris leszbikus vagyok? A pasik 95%-a egyébként is sz@r a szexben, a kínos szerencsétlenkedésük és gyorstüzelésük helyett még a maszti is 1000x jobb. Arról nem is beszélve, hogy a 0 teljesítményük mellé hatalmasak az elvárásaik. #kösznem
35/56 anonim válasza:
Nekem nem azért nincs, mert nem szerettem volna, hanem nem lehet, nem jött össze. És most már valószínűleg nem is fog a korom miatt. Ezért különösen fáj a sok bántás, amit kapok. De nem anyám bánt.
36/56 anonim válasza:
Nekem ugyan van családom, de több barátnőm is gyermektelen (40+) és nem jellemző a szüleiktől való elhidegülés, vagy legalább is helyreáll a viszony addigra. A nyomasztás, szégyellés, belepofázás a harmincas éveikben megy (már akinek a szülei ilyenek) de 40 körül ennek vége, beletörődnek, elfogadják, és megy tovább az élet.
37/56 anonim válasza:
#28 Gyerek nélkül is lehet valaki önzetlen, nem-egoista. Én például rendszeresen támogatok anyagilag szegényeket nem kis összegekkel, vagy épp ételrendeléssel vagy háztartásigép vásárlással. Karácsonykor például új hűtőszekrényt vásároltam egy családnak.
38/56 anonim válasza:
Falun kulonosen bosszanto tud lenni ez az egesz,mert bele akarnak szolni egymas eletebe. Es mar nemcsak a lanyt frusztralja ez az egesz hanem mar a szuloket is,mert oket is folyton cseszegetik a falusiak. Pl elmesz boltba es megkerdi a boltos,hogy hogy vagytok, gyerekek rendben,mikor lesz mar unoka? Neki nem teljesen mindegy? az o lete ettol nem fog valtozni. Csak van egy tema amin mindig lovagolnak az emberek,mert masrol nem tudnak beszelni.
39/56 anonim válasza:
50 fele? Irigykedek. 27 vagyok és anyám máris "leértékelt" amiért nem akarok gyereket. :D
40/56 anonim válasza:
33, hát, ezzel vigasztalja magát minden nő, amikor nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!