Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermektelen, hajadon nők 50...

Gyermektelen, hajadon nők 50 fele, titeket is leértékelt az anyátok, mert nem volt és már valószínűleg nem is lesz gyereketek, se férjetek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 23:32
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
86%

Mi 10 eve vagyunk egyutt es mi sem akarunk gyereket. Jok vagyunk ketten. Nem szeretjuk a gyereksirast,vagy a gugyogest a gyerekkel. En teljesen megertem,hogy nem akarsz gyereket. ha neked jo ez a szabadsag es a fuggetlenseg akkor eld ugy az eleted! Amugy meg a gyermekaldas kifejezes egy bonusz , nem kotelezo feladat. Egy lehetoseg az eletben.

Az unokatesom kozel 40 hez a csalad nyomasara bevallalt ket gyereket. Azota tok megvaltozott,depreszios lett, nincs ideje senkire, folyton a 2 gyerek teszi ki minden idejet. A boldog kiegyensulyozott nobol egy hisztics depis pi..a lett. Kinek hianyzik ez?

2022. febr. 10. 09:40
 32/56 anonim ***** válasza:
90%

31# folyt.

Hja es azota folyamat mondja nekunk is hogy milyen jo a gyerek , kell neunk is ketto. Mi meg nezunk ra boci szemekkel,hogy mirol beszél.

2022. febr. 10. 09:43
 33/56 anonim ***** válasza:
72%
#25 Nem. De milyen feltételezés már ez?! :D Ha tudok élni f@sz nélkül, akkor máris leszbikus vagyok? A pasik 95%-a egyébként is sz@r a szexben, a kínos szerencsétlenkedésük és gyorstüzelésük helyett még a maszti is 1000x jobb. Arról nem is beszélve, hogy a 0 teljesítményük mellé hatalmasak az elvárásaik. #kösznem
2022. febr. 10. 09:44
 34/56 anonim ***** válasza:
81%
33# Mekkora :)) :))
2022. febr. 10. 09:45
 35/56 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem azért nincs, mert nem szerettem volna, hanem nem lehet, nem jött össze. És most már valószínűleg nem is fog a korom miatt. Ezért különösen fáj a sok bántás, amit kapok. De nem anyám bánt.
2022. febr. 10. 09:52
 36/56 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ugyan van családom, de több barátnőm is gyermektelen (40+) és nem jellemző a szüleiktől való elhidegülés, vagy legalább is helyreáll a viszony addigra. A nyomasztás, szégyellés, belepofázás a harmincas éveikben megy (már akinek a szülei ilyenek) de 40 körül ennek vége, beletörődnek, elfogadják, és megy tovább az élet.
2022. febr. 10. 09:54
 37/56 anonim ***** válasza:
92%
#28 Gyerek nélkül is lehet valaki önzetlen, nem-egoista. Én például rendszeresen támogatok anyagilag szegényeket nem kis összegekkel, vagy épp ételrendeléssel vagy háztartásigép vásárlással. Karácsonykor például új hűtőszekrényt vásároltam egy családnak.
2022. febr. 10. 09:54
 38/56 anonim ***** válasza:
91%
Falun kulonosen bosszanto tud lenni ez az egesz,mert bele akarnak szolni egymas eletebe. Es mar nemcsak a lanyt frusztralja ez az egesz hanem mar a szuloket is,mert oket is folyton cseszegetik a falusiak. Pl elmesz boltba es megkerdi a boltos,hogy hogy vagytok, gyerekek rendben,mikor lesz mar unoka? Neki nem teljesen mindegy? az o lete ettol nem fog valtozni. Csak van egy tema amin mindig lovagolnak az emberek,mert masrol nem tudnak beszelni.
2022. febr. 10. 09:56
 39/56 anonim ***** válasza:
89%
50 fele? Irigykedek. 27 vagyok és anyám máris "leértékelt" amiért nem akarok gyereket. :D
2022. febr. 10. 10:25
 40/56 anonim ***** válasza:
22%
33, hát, ezzel vigasztalja magát minden nő, amikor nem kell senkinek.
2022. febr. 10. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!