Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sírnom kell a szotyi hangjától...

Sírnom kell a szotyi hangjától, mit tegyek?

Figyelt kérdés

26/N vagyok.

Gyakran látogatok haza a szüleimhez, mert elég jó a kapcsolatom velük.

Nos anyukám szotyizik. EGÉSZ NAP.

Van, hogy 4-5 órát egyhuzamban. És én ezt nem bírom.a hangjától kikészülök. Tudja, hogy zavar, és megmondta nekem, hogy ha más csinálná őt is zavarná.

Egyszerűen nem tudok egy légtérben lenni ilyenkor, és a szobámban gubbasztok.

Anno mikor kollégista voltam az egyik csaj szintén szotyizott a konyhában és addig nem mentem ki a szobából amíg csinálta. Mit tehetnék, hogy ne zavarjon? Rendesen idegileg kikészít a hang, a ropogás, a sóhaj mellé, minden. Az egész jelenség.

Anyukámat meg zavarja, hogy nem jövök elő a szobámból 3-4 órán át.

2022. febr. 8. 11:56
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
52%
Még mindig jobb hogy szotyizik anyád. Ihatna, cigizhetne is helyette. Úgyis valamit elnyom vele. Lehet hogy pont épp a függőségeit
2022. febr. 8. 15:52
 42/55 anonim ***** válasza:
83%
Anyád menjen pszichiáterhez és pszichológushoz a függőségével, amíg pedig meg nem gyógyul vagy nem szeret téged eléggé ahhoz, hogy úrrá legyen rajta, és mondjuk óránként 10 percre redukálja, addig neked nem kell hazamenned. Nyugi, meg fogod szokni, nem fog hiányozni. Ha meg anyádnak hiányzol, hát akkor megoldja. Ha a függősége erősebb, mint az irántad való szeretete és tisztelete, hát akkor így járt. Amúgy már gurul? Ennyi olajos mag fogyasztása esetén kizárt, hogy ne legyen 200 kiló és ne szenvedjen hiánybetegségektől, mert a normális étel már nem fér bele.
2022. febr. 8. 16:07
 43/55 anonim ***** válasza:
73%
Tökmagot próbáltad?
2022. febr. 8. 16:09
 44/55 anonim ***** válasza:
26%

42!

Az ugye fel sem merül, hogy a kérdező túlozza el nem kicsit és anyuka épp 10 percig szotyizik, csak ugye ő idegbeteg másfél perctől is....

2022. febr. 8. 16:34
 45/55 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem merül fel, hogy a kérdező azt írja, hogy 4-5 órát egyfolytában, és ezt nem tudja megkülönböztetni a 10 perctől. Te mért nem tudod elképzelni, hogy egy függő egy pillanatra is képtelen abbahagyni a függőségét, lásd láncdohányosok.
2022. febr. 8. 16:41
 46/55 anonim ***** válasza:
26%
45: meg a hisztis tinik is jócskán el tudják túlozni a vélt és valós sérelmeiket.....
2022. febr. 8. 16:47
 47/55 anonim ***** válasza:
15%

"TV közben, munka közben ha home office-ban van, vagy beszélgetés közben"

Ezért, drága utolsó. Ha valóban függő lenne és napi 4-5 órát csinálná, az munka közben igencsak feltűnne a kollégáinak, amikor épp nem home office-ban van, ugye.... De igen, tudom, mindig a szerencsétlen kerdezonek van igaza, akármilyen baromságot is állít.

2022. febr. 8. 16:49
 48/55 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy feltűnik a kollégáinak, és? Most ezzel mit mondtál?

De simán megtörténhet, hogy a munkahelyén dolgozik, és csak otthon ereszti el magát. Alkoholisták között is sokan vannak, akik csak munka után rúgnak be, addig kénytelenek kibírni.

2022. febr. 8. 17:01
 49/55 anonim ***** válasza:
86%

"Ha valóban függő lenne és napi 4-5 órát csinálná, az munka közben igencsak feltűnne a kollégáinak, amikor épp nem home office-ban van, ugye."

Azért csak van annyira értelmes, hogy nem zsírozza össze az irodát, meg majszol a kollégák előtt, míg otthon azt csinál az ember, amit akar...

2022. febr. 8. 19:03
 50/55 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanmar, ha annyira függő lenne, nem foglalkozna ilyennel, utolsó. Nagy adag hab van a kérdező meséjében
2022. febr. 8. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!