Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sírnom kell a szotyi hangjától...

Sírnom kell a szotyi hangjától, mit tegyek?

Figyelt kérdés

26/N vagyok.

Gyakran látogatok haza a szüleimhez, mert elég jó a kapcsolatom velük.

Nos anyukám szotyizik. EGÉSZ NAP.

Van, hogy 4-5 órát egyhuzamban. És én ezt nem bírom.a hangjától kikészülök. Tudja, hogy zavar, és megmondta nekem, hogy ha más csinálná őt is zavarná.

Egyszerűen nem tudok egy légtérben lenni ilyenkor, és a szobámban gubbasztok.

Anno mikor kollégista voltam az egyik csaj szintén szotyizott a konyhában és addig nem mentem ki a szobából amíg csinálta. Mit tehetnék, hogy ne zavarjon? Rendesen idegileg kikészít a hang, a ropogás, a sóhaj mellé, minden. Az egész jelenség.

Anyukámat meg zavarja, hogy nem jövök elő a szobámból 3-4 órán át.

2022. febr. 8. 11:56
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy bármelyik cigistől jogosan elvárható, hogy ne füstöljön fel másokat, ezt ugyanúgy lehet alkalmazni a szotyizásnál is. Anyuka félóránként felugrik, bevonul valahova ahol elrág fél zacskó szotyit, majd visszajön.
2022. febr. 8. 13:42
 22/55 anonim ***** válasza:
31%

Még mindig jobb mintha cigizne és azt kéne szagolnod.

Amúgy vegyél neki bontott napraforgómagot, és etesd csurig vele, akkor nem fogja kívánni.

2022. febr. 8. 13:44
 23/55 anonim ***** válasza:
28%
Hát szerintem meg a saját otthonában mindenki azt csinál, amit akar. Ha anyuka szotyizni akar, akkor szotyizik. Nem kötelező órákig ott lenni, pláne külön szobába vonulni látogatáskor
2022. febr. 8. 13:47
 24/55 anonim ***** válasza:
86%
Akkor anyuka se legyen szomorú, ha nem szeretne vele a kérdező egy légtérben lenni.
2022. febr. 8. 13:48
 25/55 anonim ***** válasza:
28%
Hát bakker, 24, ha látogatóba m3gyek valakihez, akkor nem vonulok el egy másik szobába. De mondjuk én nem vagyok bunkó....
2022. febr. 8. 13:50
 26/55 anonim ***** válasza:
92%
Hát, engem meg ha szépen megkérne valaki, hogy ne zabáljam a szotyit, mert idegesíti, akkor kibírnám azt a pár órát.
2022. febr. 8. 13:52
 27/55 anonim ***** válasza:
17%
Nem jutna eszébe szotyit zabálni, ha a kedves vendége ott ülnek és beszelgetne vele. 🤷‍♀️
2022. febr. 8. 13:53
 28/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Meglepődve olvasom ezt a hatalmas két részre szakadást. :)

Nos, utána néztem a betegségnek, valószínűleg az vagyok. Mint aki írta, igen, ez olyan, amikor valaki késsel csikorog a tányéron és társai. Ilyenkor általában már majdnem kitépem a hajamat, olyan feszült és ideges leszek.

Ha megszűnik a zaj, egy perc alatt lenyugszom kb.

Beszélgetés közben is csinálja, nagyon sokszor. TV közben, munka közben ha home office-ban van, vagy beszélgetés közben. Eddig sokszor csináltam, hogy ott ültem a szobában és csak zenét hallgattam, így nem figyeltem a zajra, de van, hogy pl. én is ott ülnék, olvasnék, és akkor kezdi, és akkor ki kell mennem a szobából.

Próbáltam tolerálni, de nem megy, egyszerűen az idegeim nem bírják a szotyi hangját.

Ugyanez a csámcsogás, a fogszívás mint írta valaki, illetve a hangosan ivás meg nyögés ivás után.

2022. febr. 8. 13:59
 29/55 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy két részre szakadt a társaság: szotyisok - nem szotyisok.

Eddig kb. egál, sokra mentél velünk! :)

2022. febr. 8. 14:04
 30/55 anonim ***** válasza:
88%
Az almaevés... borzasztó. Mintha tűvel bökdösnének. És az egy irodában lévő munkatársam minden délután megeszik egy harsogósat. Kimegyek olyankor.
2022. febr. 8. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!