Sírnom kell a szotyi hangjától, mit tegyek?
26/N vagyok.
Gyakran látogatok haza a szüleimhez, mert elég jó a kapcsolatom velük.
Nos anyukám szotyizik. EGÉSZ NAP.
Van, hogy 4-5 órát egyhuzamban. És én ezt nem bírom.a hangjától kikészülök. Tudja, hogy zavar, és megmondta nekem, hogy ha más csinálná őt is zavarná.
Egyszerűen nem tudok egy légtérben lenni ilyenkor, és a szobámban gubbasztok.
Anno mikor kollégista voltam az egyik csaj szintén szotyizott a konyhában és addig nem mentem ki a szobából amíg csinálta. Mit tehetnék, hogy ne zavarjon? Rendesen idegileg kikészít a hang, a ropogás, a sóhaj mellé, minden. Az egész jelenség.
Anyukámat meg zavarja, hogy nem jövök elő a szobámból 3-4 órán át.

Még mindig jobb mintha cigizne és azt kéne szagolnod.
Amúgy vegyél neki bontott napraforgómagot, és etesd csurig vele, akkor nem fogja kívánni.

Köszönöm a kommenteket!
Meglepődve olvasom ezt a hatalmas két részre szakadást. :)
Nos, utána néztem a betegségnek, valószínűleg az vagyok. Mint aki írta, igen, ez olyan, amikor valaki késsel csikorog a tányéron és társai. Ilyenkor általában már majdnem kitépem a hajamat, olyan feszült és ideges leszek.
Ha megszűnik a zaj, egy perc alatt lenyugszom kb.
Beszélgetés közben is csinálja, nagyon sokszor. TV közben, munka közben ha home office-ban van, vagy beszélgetés közben. Eddig sokszor csináltam, hogy ott ültem a szobában és csak zenét hallgattam, így nem figyeltem a zajra, de van, hogy pl. én is ott ülnék, olvasnék, és akkor kezdi, és akkor ki kell mennem a szobából.
Próbáltam tolerálni, de nem megy, egyszerűen az idegeim nem bírják a szotyi hangját.
Ugyanez a csámcsogás, a fogszívás mint írta valaki, illetve a hangosan ivás meg nyögés ivás után.

Persze, hogy két részre szakadt a társaság: szotyisok - nem szotyisok.
Eddig kb. egál, sokra mentél velünk! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!