Hogyan lehet leállítani az idióta, pletykás szülőket?
Figyelt kérdés
Csak egy példa:zöld pólót veszek fel, ami anyámnak nem tetszik. Kb fél órával később hív anyám félhülye rokona, hogy én pénzt loptam anyámtól és egy zöld pólót vettem belőle...
évek óta ezt játssza...
2022. febr. 7. 13:49
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem, sajnos még nem lakom külön, és anyagi okokból ez még egy jó ideig nem lesz megoldható...
Nyilván próbálok minél kevesebbet elmondani neki, de akkor meg kitalál kamu sztorikat rólam és azt adja tovább, ami majdnem rosszabb, mint az előző opció.
2022. febr. 13. 19:05
13/14 A kérdező kommentje:
Még kiskorú vagyok, nincs saját keresetem, sem olyan rokonom/barátom, akihez mehetnék
2022. febr. 17. 21:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!