Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet leállítani az...

Hogyan lehet leállítani az idióta, pletykás szülőket?

Figyelt kérdés

Csak egy példa:zöld pólót veszek fel, ami anyámnak nem tetszik. Kb fél órával később hív anyám félhülye rokona, hogy én pénzt loptam anyámtól és egy zöld pólót vettem belőle...

évek óta ezt játssza...

2022. febr. 7. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Költözz el.
2022. febr. 7. 13:58
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk szakítsd meg velük a kapcsolatot?
2022. febr. 7. 14:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hú ez toxic. Hát egyrészt, őszintén beszélsz vele, és megpróbálod rávenni, hogy csak képzelje már el hogy érzed magad ettől, és miért gondolja, hogy a család intimitásába félhülye rokonoknak bele kell látnia?

Ez volt a racionális megoldás egy tökéletes világban, gyakorlatban persze mindenki tök sérült, és nem nagyon akar változtatni a saját hülyeségein amivel másoknak kényelmetlenséget okoz, szóval az első verziót érdemes megpróbálni, hogy legalább legyen a problémának egy kísérlete arra, hogy valaki megpróbálta egészségesen kezelni.

De amúgy tényleg erre az a megoldás, hogy valamennyire kizárod, és amit nem akarsz máshonnan visszahallani arról ne is tudjon. Illetve a zöld poló témára meg annyit tudok mondani, hogy ami neked tetszik (és nem egy életre szól) azt miért ne vehetnéd fel? Ennyi szabadságod lehet akár tiniként is. Nyilván itt a kitételem annak szól, hogy tininek sose hagynék tetkót csináltatni pl, mert késpbb is megcsináltathatja amikor már kisebb esélyel bánja meg...

2022. febr. 7. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a családod, szokd meg vagy szökj meg.

Általában az unatkozó, üres élettel rendelkező nők pletykálnak, ha ezt tudod és megérted akkor máris megértetted a viselkedésüket ami nem rád nézve gáz hanem rájuk.

Esetleg elmondhatod nekik, hogy téged ez zavar és jó lenne a a saját dolgukkal foglalkoznának.

Ha az egyszeri szólás kevés akkor megint szólj és mond el nekik, hogy ha így folytatják akkor el fogsz költözni mellőle.

2022. febr. 7. 14:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
oltsd le őket majd meg tanulják hogy feljebb való vagy.
2022. febr. 7. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én anyám dettó ilyen..

Azért nem mondok el neki semmit, mert, ha valamit meg tud, azt másnap màr az összes barátnője tudni fogja.

2022. febr. 7. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

Én anyám dettó ilyen..

Azért nem mondok el neki semmit, mert, ha valamit meg tud, azt másnap màr az összes barátnője tudni fogja.

Hogy szűz vagy még?

2022. febr. 7. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Minek veszed fel a tlefont ha az hív?
2022. febr. 7. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hírzárlat.
2022. febr. 8. 11:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Önellátó vagy? Akkor meg végképp nem vagy neki köteles felvenni a telefont.
2022. febr. 8. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!