Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan családdal, akik mindig csak lehúzni akarnak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot és úgy tűnik, hogy már kezdenek komolyra fordulni a dolgok közöttünk. Egyébként előttem kapcsolatban volt egy külföldi lánnyal (azt hiszem talán görög volt, de most nem is ez a lényeg), de már összeköltöztek, ott lakott a lánynál, aki terhes lett, de sajnos elvetélt és ebbe ment tönkre a kapcsolatuk. Majd a srác visszaköltözött Magyarországra.

A szüleim meg állandóan azt szajkózzák, hogy ez a srác túl jól néz ki hozzám és hogy biztos, csak azért akar velem együtt lenni, hogy teljesen mindegy, hogy ki, de valaki legyen mellette ezek után. Amikor mondom nekik, hogy teljesen nonszensz, amiket állítanak, akkor még ők vannak felháborodva éd azt vágják hozzám, hogy majd meglátom, hogy nekik van igazuk.

(21/L vagyok)

2022. febr. 7. 10:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az elvetélős sztori pont nem a "kedves" famíliádra tartozik... Még akkor sem, ha a vetélés azért nem egy lányregény és bizony nem csak a kismamát, a párját is qrvára megterheli lekileg és vannak olyan kapcsolatok, amik ezt nem élik túl. Mondom úgy, hogy a teljes sztorit nem ismerem és a pasit se akarom védeni, mert vaj még lehet a füle mögött.

Mondjuk ha az abortuszos sztorin kötekednének, még azt mondom, oké, de az, hogy beleveszik még a kinézetedet, az visszataszító.

2022. febr. 8. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!