Mit lehet kezdeni egy olyan családdal, akik mindig csak lehúzni akarnak?
Megismertem egy srácot és úgy tűnik, hogy már kezdenek komolyra fordulni a dolgok közöttünk. Egyébként előttem kapcsolatban volt egy külföldi lánnyal (azt hiszem talán görög volt, de most nem is ez a lényeg), de már összeköltöztek, ott lakott a lánynál, aki terhes lett, de sajnos elvetélt és ebbe ment tönkre a kapcsolatuk. Majd a srác visszaköltözött Magyarországra.
A szüleim meg állandóan azt szajkózzák, hogy ez a srác túl jól néz ki hozzám és hogy biztos, csak azért akar velem együtt lenni, hogy teljesen mindegy, hogy ki, de valaki legyen mellette ezek után. Amikor mondom nekik, hogy teljesen nonszensz, amiket állítanak, akkor még ők vannak felháborodva éd azt vágják hozzám, hogy majd meglátom, hogy nekik van igazuk.
(21/L vagyok)
Ezzel nem csak azt mondják, hogy szerintük csúnya vagy, ami alapjaiban durva, hanem azt is, hogy nem érdemelsz jót, se jobbat, ami még érdekesebb.
Ha velük laksz még, akkor próbálj minél hamarabb elhúzni őket, ha nem velük laksz, akkor meg csak simán leépíted a kapcsolatot.
Kérdező!
Ugye érted a célzást?
A szüleid burkoltan azt közlik veled, hogy rondának tartanak.
Az ez egész nem a fiúról szól, hanem arról, hogy rólad mit gondolnak!
Szüleid tipikus mérgező szülők, olvass utána a témának. Csökkentsd minimálisra velük a kapcsolatot és tanuld meg lesz...ni, amit mondanak.
Bocs de kinézetre és emberi értékekel is lenézett vagy otthon Te éld az életedet Ha jó lessz neked lessz jó, ha esetleg rosszul dördül akkor tanulsz belőle
Mindenesetre ez roppant sértő gondolkodás
Ez tök úgy hangzik mikor a másiknak mondják csak a pénz és a vagyon kell hát igen silány ember akkor mert emberi értékek nincsenek pénzért kap párkapcsolatot
Inkább az az érdekes, hogy kiköltözik külföldre egy lányhoz, aki terhes, elvetél, aztán lelép és jön haza. Igen nagy nem lehetett a szerelem, és túl megalapozott a gyerek vállalás sem. A véletlen becsúszik dolog sem túl jó pont. Szóval mindneképpen gáz ez a sztori.
AA szüleid lehet, hogy csak látják azt, amit te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!