Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan családdal, akik mindig csak lehúzni akarnak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot és úgy tűnik, hogy már kezdenek komolyra fordulni a dolgok közöttünk. Egyébként előttem kapcsolatban volt egy külföldi lánnyal (azt hiszem talán görög volt, de most nem is ez a lényeg), de már összeköltöztek, ott lakott a lánynál, aki terhes lett, de sajnos elvetélt és ebbe ment tönkre a kapcsolatuk. Majd a srác visszaköltözött Magyarországra.

A szüleim meg állandóan azt szajkózzák, hogy ez a srác túl jól néz ki hozzám és hogy biztos, csak azért akar velem együtt lenni, hogy teljesen mindegy, hogy ki, de valaki legyen mellette ezek után. Amikor mondom nekik, hogy teljesen nonszensz, amiket állítanak, akkor még ők vannak felháborodva éd azt vágják hozzám, hogy majd meglátom, hogy nekik van igazuk.

(21/L vagyok)

2022. febr. 7. 10:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7%

Én nem álltam volna jót magamért, ha az én gyerekemet vetéli el!

És nem csak annyit csináltam volna, hogy ott hagyom!!

Egyébként a párod jól nevelt, kedves, tisztességes fiú, még csak nem is bántotta az asszonyt, még azok után sem, amit tett vele.

2022. febr. 7. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell tudniuk MINDENRŐL!
2022. febr. 7. 12:42
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

"Egyébként a párod jól nevelt, kedves, tisztességes fiú, még csak nem is bántotta az asszonyt, még azok után sem, amit tett vele."

Miért, mit tett a csaj? Elvetélt te idióta, arról meg nem tehet. A csávó érdemelne egy orbitális nagy verést, amiért ott hagyta a szarban. Egy patkány a csávó.

2022. febr. 7. 12:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Másfél pipás akkora funkcionális analfabéta, hogy azt hiszi elvetélni ugyanazt jelenti, mint elvetetni...
2022. febr. 7. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
A szüleid már csak azért is idióták, mert ha körülnézel a világban, megfigyelheted, hogy a jó pasik gyakran átlagos vagy csúnyácska lányokkal vannak, míg a csúnyább pasik meg jó csajokkal, és még csak meg sem becsülik őket.
2022. febr. 7. 13:31
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Ismételten kérdezem, bár egyszer már törölte az itteni segítő a kérdést.

Szóval hogyan kell azt elképzelni, ahogy a kérdező (21/L) apja állandóan azt mondja a kérdezőnek, hogy te, Klárika, ez a fiú ez annyira dögös, olyan jól néz ki hozzád képest. Hú, Klári ez olyan jó pasi hozzád képest.

Mármint a valóságban hogy történik, mert fejben sikerült elképzelni?

2022. febr. 7. 14:17
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
16.: Lehet, hogy az anyjának jön be, ki tudja azt. :D Viccen kívül van ilyen.
2022. febr. 7. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Hanyagolni kell őket.
2022. febr. 7. 23:16
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
#11: Ahhoz dugni is kell ám !
2022. febr. 8. 10:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#11, szerinted valaki direrkt vetél el?

Amennyiben nem tudnád, elvetetni, és elvetélni két különböző dolog. Az elvetetés az direkt, meg lehet határozni, hogy szeretnéd-e, vagy sem. A vetélés nem ilyen. Ott konkrétan meghal a magzat (magától).

Remélem, hogy csak félreolvastad, és nem vagy annyira sötét,, hogy hibáztass valakit azért, amiről nem tehet. (Főleg, hogy ebben az esetben a meg nem született gyerekéről van szó.)

2022. febr. 8. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!