Hova járhat az anyám?

Figyelt kérdés
Anyám hetek óta alig van itthon, hazajön a munkából, kicsípi magát és elmegy, reggel jár haza. Legutóbb elment szombat reggel és hétfő reggel jött haza.Azt mondja a baràtnőihez jár beszélgetni. De miért csinálja ezt, hogy szedjem ki belőle az igazat?
2022. febr. 2. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagy Te komplett kérdező. Én két fiúval váltam el anno, de ők normálisak voltak. Tudomásul vették, hogy het vegen nekem vannak nélkülük, egyedül programjaim amellett hogy egyébként hét közben normsliasn élünk hármasban. Egy idő után bemutattam nekik a baratomat: heti 2-3 estét egyutt toltottunk négyesben, majd ahogy nőttek a fiúk, ez a kapcsolat lazult. Amikor a kicsi is leerettsegizett, akkor férjhez mentem és elkoltoztem. Ez a menetrend mindannyiunknak OK volt. De itt mindenki önálló, szuverén embernek es szeretett csaladtagnak tekintette a többieket. Ez az érzés nálad csírájában sem látszik.
2022. febr. 2. 20:31
 72/86 A kérdező kommentje:
Elég gáz vagy.
2022. febr. 2. 20:34
 73/86 anonim ***** válasza:
93%

74. Nálad tutira nem gázabb...

Úgy viselkedsz mint egy tízeves...

2022. febr. 2. 20:36
 74/86 anonim ***** válasza:
92%
Nem lesz ott mindig anyád, hogy szoptasson. Ideje felnőni.
2022. febr. 2. 20:37
 75/86 anonim ***** válasza:
92%
Mi a gáz a 73-as sztorijaban? Mert - gondolom- neki szólt a megjegyzésed. Ha tudnánk, mit kifogasolsz a történetben, látnánk az elvárasaidat, elképzeléseidet. Te mit tudnál elfogadni azon kívül, hogy anyad éljen egyedül és ugraljon körül téged?
2022. febr. 2. 20:49
 76/86 anonim ***** válasza:
27%
Még nem olyan biztos, hogy pasija van anyádnak, pl.simán igaz lehet, hogy a barátnője gyerekeire vigyázott 2 napig. És lehet hogy olyan rossz időszakon megy keresztül a barátnője hogy tényleg igényli az anyád társaságát naphosszat. De az is lehet hogy nem kell aggódnod mert ha pasi is van a dologban, lehet csak a szexről szól és hamarosan vége anélkül hogy bármit is megéreznél belőle. Valoszínüleg épp azért nem mond róla semmit mert nem komoly. Alapvetően valahol érthető, hogy kamasz fiúnak nem könnyű arra gondolni, hogy anyja valahol szexel valakivel aki nem az apja, tényleg nem könnyű automatikusan imádni a pasast, hiába állítják be itt sokan automatikus szimpátiabombának az anya feltételezett szeretőjét. Ha a válás óta nem vitt haza senkit szerintem most se fog, arra meg inkáb ne gondolj, hogy hova mehet mikor elmegy, hidd egy hogy a barátnőivel van és máris jobb lesz.
2022. febr. 2. 21:21
 77/86 anonim ***** válasza:
91%

"Tanulsz, csajozol - és nem anyád szerelmi életén ácsingózol...."

Csak ne csajozzon, mert anyukának nem tetszik és nyilván nem akar idegen puncit kerülgetni.

2022. febr. 2. 21:41
 78/86 anonim ***** válasza:
89%
#78: senki nem írt arról, hogy "imadnia" kellene a pasast. Arról írtunk, hogy az anyját kellene önálló, felnőtt emberként kezelnie- ne adj isten, még szeretnie is.Es neki kellene korának megfelelően viselkednie, nem úgy, mint egy hisztis 10 éves.
2022. febr. 2. 21:48
 79/86 anonim ***** válasza:
35%
Éppen azért viseli nehen, hogy talán képbe jött egy "harmadik", mert nagyon szereti az anyját, ha még nem tűnt volna fel. Egy zaklatott és zavarodott kamasztól pedig nem szabad "felnőttesen" racionális gondolkodást elvárni. Életkori sajátosság, hogy az érzelmei irányítják. Inkább valami vígasztalót kellene neki írni, mert a kioktatás neki még csak üres fecsegés. 17 éves, nem 27.
2022. febr. 2. 21:54
 80/86 anonim ***** válasza:
92%
En nem a szeretetet látom, hanem az értelmetlen, korlát és kontroll nelkuli kovetelozest.Es figyelembe veszem a korát. Érthető lenne, ha csalódott lenne, bizonytalan, úgy érezné hogy kiesik az anyja szeretetéről, de itt erről szó sincs. Agresszívan kovetel.
2022. febr. 2. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!