Hova járhat az anyám?

Figyelt kérdés
Anyám hetek óta alig van itthon, hazajön a munkából, kicsípi magát és elmegy, reggel jár haza. Legutóbb elment szombat reggel és hétfő reggel jött haza.Azt mondja a baràtnőihez jár beszélgetni. De miért csinálja ezt, hogy szedjem ki belőle az igazat?
2022. febr. 2. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
89%

7: aha...... te nem szeretnéd...

És mi vagy te? Az ő felettese, vagymi?

NEm csodálom, hogy titkolja előtted!

2022. febr. 2. 11:39
 22/86 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, mit szólnál ahhoz, ha anyád beleszólna, hogy neked lehet-e pasid vagy barátnőd (ha fiú vagy).....???????

Ebbe nem gondoltál bele? Nem kicsit lehetsz egoista....

2022. febr. 2. 11:40
 23/86 anonim ***** válasza:
78%

20: akkor meg még érthetetlenebb a kérdés....

17évesen már elég felnőtt kéne legyél ahhoz, hogy ilyen óvodás-szintű féltékenységi jeleneteket rendezz...

VAgy anyucikád pelenkázására vágysz még mindig? :-D

2022. febr. 2. 11:41
 24/86 anonim ***** válasza:
84%

Bár nem írtam, de én is abból indultam ki, hogy a kérdező lány.

Valahogy egy fiúról még kevésbé tudtam elképzelni, hogy útjába áll az anyja boldogságának.

Hát, ez lett belőle. Az anya a barátnőkkel takarózik, amikor a párjához megy.

De remélem, kérdező, ugye neked sem lesz párkapcsolatod, amíg anyukáddal együtt laksz, hiszen ez így volna igazságos, nem???????? ;-)

2022. febr. 2. 11:42
 25/86 anonim ***** válasza:
19%
Anyád jó nő?
2022. febr. 2. 11:42
 26/86 anonim ***** válasza:
85%
"És azt se szeretném ha pasija lenne." Még jó hogy tizenhét évesen ennyi eszed van..., Majd egyedül marad, mert a nagy ló kölke fél hogy odalesz a csicska. És nem csak rá költi a lóvét anyu.
2022. febr. 2. 11:53
 27/86 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal: milyen jogon várnád te el anyádtól, hogy ne legyen párkapcsolata, ha egyszer egyedülálló?

Bizonyára anyád érzi ezt részedről és ezért nem mondja el neked, hogy van valakije. Majd elmondja, amikor úgy gondolja.

Feltételezhetően ő sem akarja megszabni neked, hogy lehet-e barátnőd.

17 évesen érettebben is gondolkodhatnál.

Ha elmegy, közli veled előtte, hogy mikor megy haza? Ha nem, akkor nyugodtan szólj neki, hogy ezt elvárnád.

2022. febr. 2. 11:58
 28/86 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem akarod hogy pasija legyen?

Amúgy ha apukádnak lenne (vagy van) csaja, az nem zavar?

2022. febr. 2. 12:29
 29/86 anonim ***** válasza:
92%

Az természetes, hogy van pasija. Nem lehet örökké egyedül.

De szerintem fura, hogy ez ilyen titkos. Bár lehet, hogy pont azért titkolja, mert tudja, hogy milyen vagy.

2022. febr. 2. 12:34
 30/86 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem örülj neki, hogy talán van valakije. A legtöbbször épp az a probléma, hogy a válás után nehéz új kapcsolatot találni.
2022. febr. 2. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!