Hova járhat az anyám?

7: aha...... te nem szeretnéd...
És mi vagy te? Az ő felettese, vagymi?
NEm csodálom, hogy titkolja előtted!

Kérdező, mit szólnál ahhoz, ha anyád beleszólna, hogy neked lehet-e pasid vagy barátnőd (ha fiú vagy).....???????
Ebbe nem gondoltál bele? Nem kicsit lehetsz egoista....

20: akkor meg még érthetetlenebb a kérdés....
17évesen már elég felnőtt kéne legyél ahhoz, hogy ilyen óvodás-szintű féltékenységi jeleneteket rendezz...
VAgy anyucikád pelenkázására vágysz még mindig? :-D

Bár nem írtam, de én is abból indultam ki, hogy a kérdező lány.
Valahogy egy fiúról még kevésbé tudtam elképzelni, hogy útjába áll az anyja boldogságának.
Hát, ez lett belőle. Az anya a barátnőkkel takarózik, amikor a párjához megy.
De remélem, kérdező, ugye neked sem lesz párkapcsolatod, amíg anyukáddal együtt laksz, hiszen ez így volna igazságos, nem???????? ;-)

Kérdező, csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal: milyen jogon várnád te el anyádtól, hogy ne legyen párkapcsolata, ha egyszer egyedülálló?
Bizonyára anyád érzi ezt részedről és ezért nem mondja el neked, hogy van valakije. Majd elmondja, amikor úgy gondolja.
Feltételezhetően ő sem akarja megszabni neked, hogy lehet-e barátnőd.
17 évesen érettebben is gondolkodhatnál.
Ha elmegy, közli veled előtte, hogy mikor megy haza? Ha nem, akkor nyugodtan szólj neki, hogy ezt elvárnád.

Miért nem akarod hogy pasija legyen?
Amúgy ha apukádnak lenne (vagy van) csaja, az nem zavar?

Az természetes, hogy van pasija. Nem lehet örökké egyedül.
De szerintem fura, hogy ez ilyen titkos. Bár lehet, hogy pont azért titkolja, mert tudja, hogy milyen vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!