Hova járhat az anyám?

Figyelt kérdés
Anyám hetek óta alig van itthon, hazajön a munkából, kicsípi magát és elmegy, reggel jár haza. Legutóbb elment szombat reggel és hétfő reggel jött haza.Azt mondja a baràtnőihez jár beszélgetni. De miért csinálja ezt, hogy szedjem ki belőle az igazat?
2022. febr. 2. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonymousreview60 ***** válasza:
12%
Főleg akkor kell titkolni a kapcsolatot kezdetben, ha a gyerek anyja az apával jött össze/vissza. Volt ilyen Dr. House rész, amikor a fazont a gyenge gyomorsava miatt megtámadta az olasz sajtban lévő gomba.
2022. febr. 2. 12:43
 32/86 anonim ***** válasza:
87%

" És azt se szeretném ha pasija lenne."

És miért? Nagyon önző vagy. Mit szólnál, ha anyád is elhajtana majd mellőled mindenkit?

2022. febr. 2. 13:08
 33/86 anonim ***** válasza:
34%
És szerintetek jó dolog otthon hagyni a kiskorú gyereketeket több napra magyarázat nélkül. Mi az, hogy nem tartozik rá?
2022. febr. 2. 13:12
 34/86 anonim ***** válasza:
80%

36: az a kiskorú maholnap nagykorú! Nem 6-7 éves gyereket hagy ott az anyuka...

Nézz meg más kérdések alatt miket irkálnak a 17évesek...!

Ki vannak akadva, ha a szülők csak heti 3x engedik meg, hogy ott aludjon náluk a barátnő... meg haosnlók....

2022. febr. 2. 13:15
 35/86 anonim ***** válasza:
97%
Az ő dolga hogy van-e valakije vagy nincs, de legalább annyit vakkanthatna hogy mikorra ér haza. Én is így jártam, csak nálunk hozzánk járt a pasi. Sejtettem hogy van valakije, de gondoltam majd elmondja ha akarja, mondjuk kicsit zavart hogy teljesen hülyének nézett, és iszonyat hülye magyarázatokat talált ki. Végül egyik este mentem ki WC-re, mikor egyszer csak szembetaláltam magam az ürgével a konyhában. Anyám a lehető leggyerekesebben reagálta le: a másodperc törtrésze alatt rákurta az orromra az ajtót.
2022. febr. 2. 13:23
 36/86 anonim ***** válasza:
82%
Ebből látszik, hogy érzelmi nyomorékok vannak itt. Ha 17 éves, ha 20, azért szülőként megkéne nyugtatni a gyerekedet, aki VELED él, hogyha eltűnsz napoking úgy, hogy nem tudnak rólad semmit. Ilyen életvitel mellett nem csodálom, hogy miért "nem akarja" a kérdező, hogy legyen pasija, holott valóban alanyi joga van az anyjának kapcsolatban lennie, de ti annyira nem látjátok a fátol az erdőt, hogy nem tudtok belegondolni, hogy mégis milyen indokai lehetnek a kérdezőnek, mert ha napokig eltűnik, akkor csak belelehet gondolni, hogy még mik történhettek. Sajnos ez történik, ha a gyakorikérdéseken töltitek az időtök nagy részét és próbáltok "jó" tanácsokat adni, mert a 1000 történet konklúzióját az itteni kérdések és válaszok alapján hozzátok meg, és nem saját tapasztalatok alapján. Ismerek jópár fiatalt(valamelyik már felnőtt), akik ilyen módon voltak elhanyagolva, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Szerintem fogalmatok nincs arról, hogy az ilyen módú elhanyagolás milyen következményekkel jár, de ha szerintetek ezzel nincsen semmi probléma, és ilyen a normális nevelés, akkor áldásom rá.
2022. febr. 2. 13:39
 37/86 anonim ***** válasza:
71%

38: senki nem mondta, hogy ez normális....

De az se normális, ahogy a kérdező gyerek reagál erre az egész helyzetre!

2022. febr. 2. 13:49
 38/86 anonim ***** válasza:
82%
Mondd el neki, hogy tudod, hogy van valakije, ne nézzen hülyének, és szeretnéd megismerni. Különben még mindig jobb, hogy ő jár el, és nem a csávó jön hozzátok.
2022. febr. 2. 13:49
 39/86 anonim ***** válasza:
81%

#40: na igen, jó szempont! :)

Hány ilyen kérdés van itt hetente, hogy tinik utálják az apjuk/anyjuk párját.... mert odaköltözött, vagy odajár....

2022. febr. 2. 13:51
 40/86 anonim ***** válasza:
7%
@39: persze, hogy nem normális, de ilyet életvitel mellett szerinted mi normális?
2022. febr. 2. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!