Egy felnőtt nőnek már nem kellene az apjával egy házban élnie, mit gondoltok erről?
Hát, ha a saját lányával is perverzkedik, az elég gáz.
De amúgy a mai világban nehéz a pénzgyűjtögetés, szóval...
Te tipik az az ember vagy, akinek ha nem adnak igazat elkezd duzzogni meg flegmázni.
De utálom az ilyet.
Ismerd be, hogy f@szságot kérdeztél aztán menjél aludni, addig se rinyálsz semmin.
Elsősorban tudni kell hogy a fiatal nemtől függetlenül mit csinál
Mert ha még tanul a szülőnek kutya kötelessége őt eltartani
Igaz van olyan egyetemista ismerősöm aki minden gond nélkül önállóan a szülők pénze nélkül eltartja magát (Le a kalappal elötte)
De tudok olyat is aki a szülők nyakán élősködik
Hatalmas igényekkel egész éjjel szórakozik nappal alszik az ágyába várja délután a reggelít pofátlan módon cselédnek tartja őket Na ezt a fajta fiatalt én is elűzném a háztól
De ha rendesen dolgozik igen le kéne adja a pénzét csak zsebpénzt tarthatna magánál
Nyitnák neki egy számlát amiben a függetlenségére gyűjtemény a pénzt mind egy fillérig amíg megkeresett
Ha megnősül férjhez megy legyen mihez nyúlni
Mert én attól a pillanattól kezdve hogy párja van és összeköltöztek már nem szeretnék együtt élni velük Szerintem az egészségtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!