Egy felnőtt nőnek már nem kellene az apjával egy házban élnie, mit gondoltok erről?
Kérdező!
20 éves vagyok, egyetemre járok, hétfőtől csütörtökig kisebb megszakításokkal reggel 8-tól este 6-ig óráim vannak. Emellett hétvégente és a fennmaradó időben diákmunkán vagyok. Esélytelen lenne elköltöznöm a szüleimtől, bár szerencsére nem perverz az apám
Vagy az is lehet,hogy a kérdező egy pasi,aki ezzel a mentalitással akarja magához édesgetni a csajt.
Amúgy meg igenis illik otthon lakni ebben a korban,hisz még csak most kezdik el a fiatalok az életet. Utcára lökni egy olyat,akinek se munkatapasztalata,se állandó biztonságos bevétele nincs,szerintem szemétség lenne.
Ha az apa meg annyira perverz lenne,a lány tegyen feljelentést!
Szóval neked gond van otthon édesapáddal, és emiatt megfogalmazódott a fejedben, hogy egy 18 évesnek(aki még gyakorlatilag bőven gyerek) már nemkéne otthon lakni?
Csak akkor teszem fel a kérdést, hol kéne? 18 évesen végzős voltam és érettségire készültem, nulla keresettel menjek a híd alá, vagy mi ilyenkor az elvárás?
Nemtudom eldönteni a kérdés alapján, hogy troll vagy-e, vagy csak szimplán fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!