Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy felnőtt nőnek már nem...

Egy felnőtt nőnek már nem kellene az apjával egy házban élnie, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Szerintem egy 18-20+ éves felnőtt lánynak/nőnek már nem illik az apjával egy házban élnie, főleg úgy hogy az apja egy perverz disznó. Ti hogy látjátok ezt?

2022. febr. 1. 19:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
96%
Foleg akkor nem, ha az apja erdeklodik a szexualis elete irant, mint az a korabbi kamukerdesben elhangzott.
2022. febr. 1. 20:36
 22/46 anonim ***** válasza:
98%
Ha az apa egy perverz disznó, és molesztálja a lányát, akkor el kell költözni. Ha az apuka normális, szerető, támogató, akkor abban sincsen semmi illetlen, ha a lány 35 évesen is kettesben él vele, hiszen rokonok, és nem másznak egymásra.
2022. febr. 1. 20:43
 23/46 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező!

20 éves vagyok, egyetemre járok, hétfőtől csütörtökig kisebb megszakításokkal reggel 8-tól este 6-ig óráim vannak. Emellett hétvégente és a fennmaradó időben diákmunkán vagyok. Esélytelen lenne elköltöznöm a szüleimtől, bár szerencsére nem perverz az apám

2022. febr. 1. 20:45
 24/46 A kérdező kommentje:
Emberek, rólam van szó, és a testvéremről, nyugi nem turkálok senkinek az életébe. Én 18,a testvérem 23, ő albérletben lakik, én még itthon.
2022. febr. 1. 20:54
 25/46 A kérdező kommentje:
és igen, ilyent mondok az apámról hogy "perverz disznó" mert ez az igazság
2022. febr. 1. 20:56
 26/46 anonim ***** válasza:
92%

Vagy az is lehet,hogy a kérdező egy pasi,aki ezzel a mentalitással akarja magához édesgetni a csajt.

Amúgy meg igenis illik otthon lakni ebben a korban,hisz még csak most kezdik el a fiatalok az életet. Utcára lökni egy olyat,akinek se munkatapasztalata,se állandó biztonságos bevétele nincs,szerintem szemétség lenne.

Ha az apa meg annyira perverz lenne,a lány tegyen feljelentést!

2022. febr. 1. 21:00
 27/46 A kérdező kommentje:
Anyámra haragszom mert nem tesz semmit az érdekembe, pedig neki sem jó hogy itt élünk
2022. febr. 1. 21:04
 28/46 anonim ***** válasza:
96%

Szóval neked gond van otthon édesapáddal, és emiatt megfogalmazódott a fejedben, hogy egy 18 évesnek(aki még gyakorlatilag bőven gyerek) már nemkéne otthon lakni?

Csak akkor teszem fel a kérdést, hol kéne? 18 évesen végzős voltam és érettségire készültem, nulla keresettel menjek a híd alá, vagy mi ilyenkor az elvárás?

Nemtudom eldönteni a kérdés alapján, hogy troll vagy-e, vagy csak szimplán fogyatékos.

2022. febr. 1. 21:07
 29/46 A kérdező kommentje:
sajnálom ha valakit megbántottam a kérdésemmel
2022. febr. 1. 21:12
 30/46 A kérdező kommentje:
hogy azt írtam "nem illik" tényleg nem jól fogalmaztam
2022. febr. 1. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!