Egy felnőtt nőnek már nem kellene az apjával egy házban élnie, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Szerintem egy 18-20+ éves felnőtt lánynak/nőnek már nem illik az apjával egy házban élnie, főleg úgy hogy az apja egy perverz disznó. Ti hogy látjátok ezt?2022. febr. 1. 19:25
11/46 anonim válasza:
"19:39 az más." Oszt miért is? Mert az rendben ha faszi van a szülő nyakán, csak a nő takarodjon, hiába tanul? Kettős mérce... Amúgy az elsőnél a pont.
12/46 anonim válasza:
Hova menjen 18 évesen, munkásszállóra?
Vicces vagy, tekintve hogy a legtöbb "férfi" még 30 évesen is az anyjával él, egy szelet kenyeret nem tudnak megkenni, de azért egy 18 éves lány ne otthon lakjon már..
Alap, hogy a 18 éves lánynak saját háza legyen.
13/46 anonim válasza:
szerintem meg nem illik megmondani, hogy más mit csináljon és hogyan éljen végképp nem illik a pénztárcájában turkálni.
17/46 anonim válasza:
Kéedező, sajnálom ha neked annyira gáz szülök jutottak hogy kibsztak otthonról 18-20 évesen, de tudod nem mindenkinek ilyenek a szülei és nem kéne irigy sértettségből más életében turkálni mert semmi közöd hozzá. Az egyedüli amihez közöd van, a saját életed. Inkább arra fordítsd az energiáidat, ne másokéra.
18/46 anonim válasza:
Furcsák ezek a kérdés megfogalmazások, homályosak, bizonytalanok. Mindenki ott él, ahol szeret, tud, elviseli stb. az aktuális élethelyzetétől függően.
19/46 anonim válasza:
Én úgy gondolom, a kérdező a "18-20 éves lány" testvére, és szeretné elmarni otthonról a csajt....
20/46 anonim válasza:
19. és a saját apját perverz disznózza? Az még durvább
Szerintem a kérdező egy troll, ha volt is valami a fejében, csak a frusztrációját adta ki ezzel a kérdéssel. Ezért se reagál. Csak úgy bedobta, majd itt hagyta a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!