Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ne mindig ilyen béna helyekre menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Már ilyenkor elkezdik szervezni, de mindig olyan béna helyeket néznek ki. A többiek mind voltak már Olaszországban vagy Franciaországban meg Spanyolországban, mi meg megint csak Szerbiába megyünk. :( Én is el akarok jutni menő helyekre, hogy vegyem rá őket, miért kell ilyen gáz nyaralásokat szervezni?

2022. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
19%

40 Semmi köze ennek egy felnőtt autóvásárlásához.Itt egy gyerekről van szó, aki semmit nem tesz azért, hogy nyaralni mehessen.A nyaralás nem kötelező és nem alanyi jog.Amíg a szülei elviszik, addig hálás lehet érte és megbecsülheti magát, hogy elmehet nyaralni.Egy gyerekbe nem árt egy kis hálát és alázatosságot nevelni, nem kell azt feltételezni, hogy minden természetes és alanyi jogon jár.

Az, hogy egy felnőtt mit vesz a saját pénzéből amiért jobb esetben ő maga dolgozott meg becsülettel, az az ő dolga.Nagyon rossz párhuzamot állítottál fel.

2022. febr. 1. 22:21
 62/65 anonim ***** válasza:
77%
Menj külön nyaralni ha 18 leszel és elsz rávaló.
2022. febr. 1. 23:49
 63/65 anonim ***** válasza:
67%
Akkor ne menj, ha nem tetszik. Én sem mentem 17-18 évesen oda, ahová nem akartam.
2022. febr. 2. 07:12
 64/65 anonim ***** válasza:
71%

"Hát, én nem tudom, mi meg szoktuk beszélni a gyerekekkel is. Amíg csak ketten jártunk, addig mondjuk nem kérdeztünk meg senki mást. Kinél hogy."

Írta a kérdező kommentben, hogy megbeszélte a szüleivel, hogy nem szeretne Erdélyben nyaralni. A szülei ezt figyelembe is vették és emiatt máshová tervezték a nyaralást. Ez se tetszett neki.

2022. febr. 2. 18:37
 65/65 anonim ***** válasza:
68%
15 évesen voltam először a Balatonnál. Borzasztóan élveztem. És ennyi. Majd felnőttkent kb 3x voltam ott. Az idén megyek először külföldre nyaralni....és harmincon túl vagyok. Erdélynek is nagyon örültem volna, akar 2napra is
2022. febr. 13. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!