Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ne mindig ilyen béna
helyekre menjünk nyaralni?
Figyelt kérdés
Már ilyenkor elkezdik szervezni, de mindig olyan béna helyeket néznek ki. A többiek mind voltak már Olaszországban vagy Franciaországban meg Spanyolországban, mi meg megint csak Szerbiába megyünk. :( Én is el akarok jutni menő helyekre, hogy vegyem rá őket, miért kell ilyen gáz nyaralásokat szervezni?
Jaj és dehogynem az vagy, az értékeléseden is látszik meg a stílusodon. :) Ennyire ne erőlködj már egy fiktív kérdés miatt, árt a szépségednek.
2022. febr. 1. 19:39
52/65 anonim válasza:
Tipikus tini hiszti
Gyerekkoromban soha nem voltunk még csak strandon sem,nemhogy nyaralni. Nem engedhettük meg magunknak
És képzeld nem szégyelltem,mert a szüleim mindent megtettek azért h mindenünk meglegyen, és a nyaralás már nem fért bele.
Első nyaralás saját pénzből volt Olaszországba,és minden évben megyek valahova.
Szerencsére van h a szüleim is velünk jönnek
Menj el szépen diákmunkara és lehet menni a Maldív-szigetekre
2022. febr. 1. 19:41
53/65 anonim válasza:
Az megvan, hogy itt nem a pénz az ok?
2022. febr. 1. 19:53
54/65 anonim válasza:
Aha
Mert a kérdező azt írja h nem gond
Akkor ez így is van ?
Itt minden tini aki nem kap új iPhone-t ,új autót stb azt állítja h a pénz nem az ok
Hagyjuk már
2022. febr. 1. 19:55
55/65 anonim válasza:
55: Azért ne essünk túlzásba! Maldív-szigetekre max. akkor, ha mondjuk az egészévi idei fizetését egy az egyben félrerakja, nem költ el belőle egy huncut forintot sem (fillért csak azért nem, mert az már nincs), és akkor mondjuk decemberre, amolyan karácsonyi ajándékként elgondolkodhat rajta, de akkor huss, volt pénz, nincs pénz!
2022. febr. 1. 19:56
56/65 anonim válasza:
Aha. Pont mint ha te írsz ide valamit, vagy éppen én. Akkor az úgy is van?
2022. febr. 1. 20:01
57/65 anonim válasza:
58
A Maldív-szigeteket csak azért írtam mert az jutott először eszembe 😄
2022. febr. 1. 20:04
58/65 anonim válasza:
"Az megvan, hogy itt nem a pénz az ok?"
Teljesen mindegy, milyen az anyagi helyzetük, a szülők hadd menjenek már oda nyaralni a saját pénzükből, ahová akarnak! Ha a gyereknek nem tetszik az úti cél, nem kötelező velük mennie. Mondhatja azt, hogy köszöni szépen, de ő inkább otthon marad, neki ne fizessék be a nyaralást. Aztán ha felnő és lesz önálló keresete, ő is oda mehet majd nyaralni, ahová akar.
2022. febr. 1. 21:26
59/65 anonim válasza:
Hát, én nem tudom, mi meg szoktuk beszélni a gyerekekkel is. Amíg csak ketten jártunk, addig mondjuk nem kérdeztünk meg senki mást. Kinél hogy.
2022. febr. 1. 21:39
60/65 anonim válasza:
Én 20 évesen jártam először külföldön "nyaralni", mikor kimentem DOLGOZNI, hogy legyen pénzem.Soha nem vittek nyaralni a szüleim, csak kb 5 alkalommal 2-3 napra belföldön.Szívesen elcserélném ezt a te helyzetedre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!