Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ne mindig ilyen béna helyekre menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Már ilyenkor elkezdik szervezni, de mindig olyan béna helyeket néznek ki. A többiek mind voltak már Olaszországban vagy Franciaországban meg Spanyolországban, mi meg megint csak Szerbiába megyünk. :( Én is el akarok jutni menő helyekre, hogy vegyem rá őket, miért kell ilyen gáz nyaralásokat szervezni?

2022. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
73%

Én még Szerbiába sem voltam soha. Ha telik rá és egyáltalán van időm nyaralni, akkor belföld jöhet számításba.

Mindig kinyílik a bicska zsebemben az ilyen követelőző, pofátlan taknyokat látva

2022. febr. 1. 17:34
 22/65 anonim ***** válasza:
78%
És olyanokkal is beszéltél a "többiek" közül akik még soha nem voltak külföldön? Egyébként van megoldás: Hazudj te is mint a "többiek" nagy része!
2022. febr. 1. 17:37
 23/65 anonim ***** válasza:
70%
22. Á, ma azt már nem lehet. Mert hiába hazudik, nem tud róla menci képeket feltölcsizni instára, meg vidcsit a tiktokra... Mert hogy nyilván nem az olasz, francia meg spanyol múzeumok vonzzák a kis kérdezőnket...
2022. febr. 1. 17:40
 24/65 anonim ***** válasza:
73%
Ilyenkor kifejezetten örülök, hogy nincs ilyen hálátlanul vinnyogó gyerekem. Részvétem a szüleidnek!
2022. febr. 1. 18:05
 25/65 anonim ***** válasza:
19%
A szülőkről azért higgyétek el, szebb emlékeket őriz az a gyerek amelyik a családi nyaralásokra jó szívvel emlékszik vissza. Azt a közeget ahova suliba jár ő ismeri jobban, és hiába mondja bárki, minden gyerek szeretne az adott közösségbe illeszkedni. Erdélybe majd járjanak akkor ha már kirepültek a gyerekek. Jut rá idő bőven. Sőt, a már felnőtt gyerek lehet, hogy maga mondja, oda mi is elmegyünk veletek a párommal. Érdekes, suliba senki nem öltöny-nyakkendőben járatja a fiát, még akkor sem ha neki az tetszik.
2022. febr. 1. 18:28
 26/65 anonim ***** válasza:
72%

25. Kicsit el vagy tévedve. Mondjuk szebb emlékem nem is lehetne a szüleimről, holott soha nem voltunk nyaralni. Na bumm.

Egyébként meg nehogy már a szülőnek úgy kelljen megválasztania a családi nyaralás helyszínét, hogy mi elég menő a gyereke osztálytársai szerint... Kérlek mondd, hogy nem vagy ennyire felületes ember, mint amilyennek a polgárpukkasztó válaszod alapján tűnsz...

2022. febr. 1. 18:33
 27/65 anonim ***** válasza:
9%

Neked meg talán pont azért annak szép emlékeid a szüleidről

mert nem vitték nyaralni olyan helyre, ahová nem akartál menni.

2022. febr. 1. 18:38
 28/65 anonim ***** válasza:
73%
27. Jaj hagyjuk már, a kiscsajnak f.ngja sincs róla róla, hogy hova mennek, tetszene-e neki, lehet, hogy jól is érezné magát, pusztán csak vergődik, mert nem "mencike" a hely szerinte, ahova mennek. Ha meg otthon hagynák, akkor meg azért nyígna a gyakorin.
2022. febr. 1. 18:47
 29/65 anonim ***** válasza:
27%
26-nak. Én mint polgárpukkasztó csak annyit mondanék el neked, hogy a harmincon túli gyerekeinkkel és párjaikkal (unoka egyik részről sincs még) most úgy járunk túrázgatni (motoron, hogy még polgárpukkasztóbb legyek) ahogy fent leírtam. És igen, mikor bejött a lógós gatya divatba (annyiba került mint a másik fajta) akkor azt kaptak. Ez nem egyenlő azzal, hogy a gyerek dirigál, de igenis figyelembe lehet venni, hogy ő mit szeretne. Lehet, a kérdező még annak is jobban örülne ha egyik évben nem mennek nyaralni, de a következőben eljut oda ahova vágyik. Természetesen én kérek elnézést, hogy merészelem másként látni a dolgokat. Sehol nem írtam, hogy ezt így kell, sehol nem mondtam, hogy rossz emlékeidnek kellene lenni a szüleidről. Neked más igényeid voltak, ezek szerint a te szüleid a te igényeidre figyeltek.
2022. febr. 1. 18:51
 30/65 anonim ***** válasza:
77%
29. Akkor maradjon otthon. Azt se tudja hova mennek, mit akar egyáltalán, csak fut mások után, és ez nem polgárpukkasztó, ez szánalmas.
2022. febr. 1. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!