Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ne mindig ilyen béna helyekre menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Már ilyenkor elkezdik szervezni, de mindig olyan béna helyeket néznek ki. A többiek mind voltak már Olaszországban vagy Franciaországban meg Spanyolországban, mi meg megint csak Szerbiába megyünk. :( Én is el akarok jutni menő helyekre, hogy vegyem rá őket, miért kell ilyen gáz nyaralásokat szervezni?

2022. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
13%
38, te vmi ilyen egyéniség komplexusba szenvedsz? Nyilvan 14 evesen en sem Szentpétervárra akartam menni, hanem Rómába, ahol mindenki járt es amirol mindig lattam kepet.
2022. febr. 1. 19:18
 42/65 anonim ***** válasza:
65%
Te azt honnan tudod, hogy nem vonják be a gyereket semmibe? Te egy rohadt nyaralásból mi alapján vonsz le ilyen messzemenő következtetéseket? Jó, persze, tudom, manapság divat mindenért a szülőket szidni, akkor is, ha a gyerek nem tud fingani, de azért kapjunk már az eszünkhöz! Egyénisége sincs ennek a lánynak, neki az egész nyaralás csak "menőkézés".
2022. febr. 1. 19:18
 43/65 anonim ***** válasza:
75%

40. A kérdező még SOHA nem járt Szerbiában.

Mondjuk gondolom ha az Exitre mennének Szerbiába, akkor nem nyígna az ország miatt.

2022. febr. 1. 19:19
 44/65 anonim ***** válasza:
75%
Te meg szegénységkomplexusban. Engem bevontak mindenbe, pont azért, mert sosem, még tiniként sem futottam mások után, amit mondtam az az én véleményem volt. Nekem egyébként volt kifejezetten ruszkimániás ismerősöm is, aki tojt Rómára, és neeem, nem azért, mert szegény lett volna. :)
2022. febr. 1. 19:21
 45/65 anonim ***** válasza:
0%
*abortálták
2022. febr. 1. 19:23
 46/65 anonim ***** válasza:
12%
Te aztan nagy jampi vagy. Akkor ezek szerint neked mindenki nyomorek aki nem eldugott noname helyekre akar menni, hanem hires nyaralo pontokra. Van nekem ilyen ismerősöm, mindig direkt mindenből azt akarja/azt csinalja ami tudja hogy nem népszerű, csak hogy kikerulje a mainstream dolgokat. Nagyon görcsösek vagytok, szegeny ti.
2022. febr. 1. 19:25
 47/65 anonim ***** válasza:
0%
“Annal nagyobb idiota nincs aki látatlanban ítélkezik masok felett”.. kovi mondatban meg a halalomat kivanod. Nagyon intelligens lehetsz, nekem ez sok volt. Szep estet.
2022. febr. 1. 19:26
 48/65 anonim ***** válasza:
61%
Aha, Hamburgban teleltem nemrég, de te aztán tudod. :D Szentpétervár mióta noname te abortuszszökevény? :D Görcsös a franc, az te vagy, aki ismeretlen szülőket köpköd és kibukott belőled a trágárka. :D
2022. febr. 1. 19:26
 49/65 anonim ***** válasza:
21%
Csakhogy én nem látatlanban, hanem a bejegyzéseid alapján mondtam azt, amit. :) Egyébként a múltba visszamenni lehetetlen, úgyhogy ne pörögj rá.
2022. febr. 1. 19:27
 50/65 anonim ***** válasza:
18%
XDXDXD A komplexusost a tükörben keresd drága! :) Köszönöm, maximálisan elégedett vagyok az életemmel, semmi okom, hogy ilyet tegyek magammal. :) Vigyázz, megárt még a végén ez a naaaagy jóindulatod!
2022. febr. 1. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!