Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a szüleim...

Mit csináljak, ha a szüleim nem hagyják, hogy azt tanuljam, amit akarok?

Figyelt kérdés
Mindenképpen szeretnék, hogy pszichiáter legyek, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Annyira betegesen ragaszkodnak ehhez a pályához, vagy legalább az orvoshoz, hogy még azt is mondták, másban nem hajlandóak támogatni, és akkor azt oldjam meg, ahogy akarom. Nagyon sokat veszekszünk ezen az utóbbi időben, és nagyon megvisel.

2022. jan. 29. 18:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
De, mert ki tette kérdésnek.
2022. máj. 9. 00:35
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Szép lenne, ha orvosit kibírja járni ezzel az attűddel. Menjen nem tudom bölcsésznek, ha ennyire kell az a diploma a szülőknek. Remélem az érettséginél nem hagyta, hogy ebből és abból kell.
2022. jún. 22. 05:45
 23/23 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdésed, de nagyon nem normális, hogy a szüleid ilyen mértékben kívánják szabályozni az életed.

Ha semmilyen formában nem hajlandók támogatni a továbbtanulásod, akkor még ott van lehetőségnek az, hogy levelezőre mész, és dolgozol mellette, vagy nappalin tanulsz, és diákhitelt veszel fel, valamint ha az időd engedi, akkor itt is dolgozol.

Én átérzem, hogy milyen nehéz ez. Nekem sincs támogatás a szüleim részéről.

2023. jún. 28. 15:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!