Mit tennél ha a 23 éves lányod be akarna lépni a Fidelitasba?
Aki azt állítja hogy az ellenzék a nagy megoldás Orbánék helyett az ugyan olyan debil mint egy Fidesz szavazó. Az ellenzéktől azaz Gyurcsányéktól egy valamit várhatsz.
-LMBTQ propagandát
-Kerítés lebontást és migránsokat
-Kamu elszámoltatást
-Külföldi Rotschildok pénzelését
-Szemkilövetést
Szóval aki még mindig ezeknek a kamu pártoknak hisz az egy agyhalott. De amúgy nem tűnt föl még nektek hogy az összes ilyen bohóc Jobbikos meg Dk-s meg mit tudom én milyen kamu pártos bohóc mindegyik beégett eddig? Nem tűnt fel az elmúlt 30 évben? Még mindig reménykedtek? Tudjátok mi az őrültség definíciója ugye? Mikor mindig ugyanazt a marhaságot csináljátok de más végeredményt vártok. Már a sportfogadási oldalakon is lehet téteket tenni és a fideszre 1,25-1,40 az odds. Már ott is tudják hogy ki fog nyerni. De megsúgom nektek hogy a Fidesz fog nyerni ha nem lenne egyértelmű nektek. Majd biztos ilyen bohóc Chaushesku hasonmás fog nyerni Gyurcsány kis inasa. Mekkora bohócok vagytok akik ezt elhiszik. Itt a legtöbb köze a magyar néphez meg az emberséghez egy pártnak van talán köze a mi hazánk mozgalomnak. De ők annyira kis pontok ebben az egészben hogy jelentéktelen. Na meg ki tudja ha ott is utána néznénk a háttérben mik vannak lehet hogy meglepődnénk hogy milyen összefonódások vannak a kormánnyal vagy az ellenzékkel. De ha végképp szavazni kéne és nem hamisítanák meg a szavazást meg nem lenne már előre megszervezve hogy mi lesz a végeredmény akkor talán rájuk szavaznék. De komolyan van olyan aki elhiszi hogy van szavazati jogunk meg beleszólásunk a saját jövőnkbe? Szavazással tutira nincs. Akkor van ha mindenki megindul egyszerre aztán eltakarítjuk ezeket az országunkból. De ilyen sosem lesz mert mindenkinek az a legnagyobb baja hogy a diszkóba meg a kocsmába eljusson a nap végén aztán annyi. Az emberek nagy százalékát semmi sem érdekli bele vannak fásulva a mindennapos dolgokba ha megölnek mellette egy embert az utcán akkor simán tovább sétál a telefonját nyomkodva. Aztán meg áprilisba elmegy behúzza az x-et egy wc papírra ők meg kidobják a szemétbe. Aztán majd lehet sóhajtozni hogy na én mindent megtettem most már irány a kocsma azt jól bebaszunk mint egy mocskos tróger. Aki mást mondd meg álmodozik meg szavazgat meg mantrázza hogy az ellenzék megment minket az álmodozzan csak tovább. Ha véletlenül nem Orbánék nyernek akkor jönnek Gyurcsányék abból meg tudjuk mi volt legutóbb is. Hazudtunk reggel délben meg este. Meg elkúrtuk. Ez szerintetek a másik opció? Mert biztosak lehettek benne hogy Makizaj Péter nem egy olyan személy akinak van bármi beleszólása itt a dolgokban. De biztos fasza csávó aki Bajnai Gordonnal találkozott sutyiba Londonban. A fő libatolvajjal. Az fasza mondjuk hogy az egyik legnagyobb rohadékkal bratyizik. Ez nektek a nagy másik opció? Vagy Jakab Péter aki eljátsza hogy ő a nép szegény gyermeke mint Orbán a disznóvágással. Jákob krumplis Peti aki kirugatta az újságírót mert lezsidózta magyarul megmondta róla az igazságot? Meg akit az asszony otthagyott mert csalta folyamatosan azzal a mamuszos bányarémmel? Ez nektek a fasza másik opció nekem ez úgy néz ki hogy egy és ugyanaz mint a kormány csak pepitában.
"Az ellenzéktől azaz Gyurcsányéktól egy valamit várhatsz."
Lassan mondom, hogy te is megértsd: Márki-Zay. Ha ebből te a "Gyurcsány" szót vagy képes kiolvasni, menj szemészhez.
"LMBTQ propagandát"
Ja, el kell ismerned, hogy a melegek is emberek. Te szegény.
"Kerítés lebontást és migránsokat"
Nem bontják le a kerítést. Márki-Zay meg épp az, aki a "migránsszámlálójában" már egy ideköltöző lengyelt is migránsnak sorol be és kampányol vele, szóval nem hinném, hogy tömegével engedné be a pakisztániakat.
"Kamu elszámoltatást"
Majd meglátjuk, mennyire kamu.
"Külföldi Rotschildok pénzelését"
Meg a Soros, persze.
"Szemkilövetést"
15 éve nem bírtok mást kitalálni? A Fidesz szar járványkezelése miatt hányan haltak meg?
"De amúgy nem tűnt föl még nektek hogy az összes ilyen bohóc Jobbikos meg Dk-s meg mit tudom én milyen kamu pártos bohóc mindegyik beégett eddig?"
De neked nem tűnt fel, hogy a vezéred folyamatosan ég 12 éve?
"De ha végképp szavazni kéne és nem hamisítanák meg a szavazást meg nem lenne már előre megszervezve hogy mi lesz a végeredmény"
Na, a fideszes elismeri, hogy csalni szokott a fidesz :D
"De biztos fasza csávó aki Bajnai Gordonnal találkozott sutyiba Londonban. A fő libatolvajjal."
Bajnai komoly gazdasági szakember, egyike azon kevés politikusoknak, aki tudta is, mit csinál, és próbálta megmenteni az országot a katasztrófától, amibe Gyurcsányék sodorták. A libás üggyel a Fidesz próbálta lejáratni, egyébként minden rágalmazási pert megnyert, amit az ügyben indított. De nem csoda, hogy elment a kedve ettől a sárdobálástól, ami politika címén megy itt.
"Jákob krumplis Peti aki kirugatta az újságírót mert lezsidózta magyarul megmondta róla az igazságot? Meg akit az asszony otthagyott mert csalta folyamatosan azzal a mamuszos bányarémmel?"
Ő maga mindig is vállalta, hogy zsidó, szerinted hol rúgatna ki emiatt bárkit? Az meg a magánügye, hogy kivel kúr, ő nem prédikálja közben a keresztény értékeket, mint Szájer.
Az író nevét nem tudom sajnos, pedig egy babér levelet a koszorúból megérdemelne...szerintem!: :
„Övék az ország, és övék a hatalom
Övék - bármennyire is nem akarom
Övék a vár, és a kolostor
A stadion, és a Paksi reaktor Övék a déli part, meg az északi A lenyúlt nyugdíjak milliárdjai A jacht, a repülő,
A part, és a kikötő
Az észt nem ismerő kegyetlen erő
A kemping, a szálloda
A Soros hisztéria
Övék a Tv 1.... meg a kettő
A hírek, a híradó, a félelmet keltő
Övék az újság, és övék a színház
Övék az ellenség, amitől a hideg kiráz
Övék a Ricse, az Edda, az Omega Az útszélen hagyott szaros pelenka
Az ereszcsatornák drogos réme És több ezer kiskorú meztelen képe
Övék a bajszos, és
Övék a Polt Kaya ibrahim, meg a Josip Toth
A kifosztott ország minden kincse és a
Gyermekeink eladott jövője
Övék az egyetem, és az Akadémia A gyerekváros, és a pszichiátria
A fénytelen utcákból lett kastélyszálló
A Vietnámi kórház, a stadion lelátó..
Egy pötty lesztek csak az idő poros polcán
S Te is, Te...Te....akit az apja vert.
Te.... (hab a tortán)
És ha mégis a másik adót nézed..
Cáfolj meg ha tudsz ezek "nem azok" a tények..”
Komolyan van olyan ember, aki erre a Márki-Zayra fog szavazni? :D
Botrány az az ember, egy primitìv bugris állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!