Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a 23 éves...

Mit tennél ha a 23 éves lányod be akarna lépni a Fidelitasba?

Figyelt kérdés
Mi nem igazán foglalkozunk a politikával itthon, mindig is maximum annyi érdekelt belőle ami közvetlenül érintette a mi életünket. Most pedig pláne nem szeretnénk politizálni, mivel még osztotta meg ennyire az embereket a politika és nem volt annyi konfliktus a nézetekből mint ma. Mi butaságnak tartjuk, hogy bárki is összevesszen másokkal ilyen hülyeségek miatt. A nagyobbik lányunk kezdte el ezt a politizálást, ő már 6 éve Fidelitas tag. Már nem élt itthon mikor belépett a barátai hatására, de így is sok probléma volt az évek során a rokonsággal, mert mindenkit kioktat és lekezel, aki másképp gondolkodik mint ő, sőt még azokat is akik semlegesen állnak egy témához. Volt, hogy minket is megszóltsk miatta, hogy nem vagyu k elfogadóak másokkal és hogy mi neveltük így, ami nem igaz. A húgába is belebeszélte a dolgait, és most ő is be akar lépni. Viszont ő még velünk él itthon, ezért még sokkal több konfliktus van kinézőben.

2022. jan. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%
Pont az ilyenek miatt tart ott az ország ahol :) Mert próbáltok kimaradni és azt nyögitek, hogy minden párt egykutya. NEM. Van a rossz és a kevésbé rossz. De miattatok nem lehet az egyről a kettőre jutni, mert basztok foglalkozni a dologgal.
2022. jan. 29. 16:04
 22/41 anonim ***** válasza:
22%
Kedves utolsó de nagy tévedésben élsz. Na ez az igazi mentalitás a birkáknál. Olyan nem létezik hogy rossz vagy kevésbé rossz. Csak olyan létezik hogy rossz vagy jó. Miért nem is nem lehet eltörölni ezt a pártosdit? Aztán visszaállni a királyságra? Mint régen... Aztán ha a király valamit a nép ellen tesz akkor nyilvánosan fellógatni. Most is ezt kéne. Nem eltartani 1000 ilyen szaros kamu pártot. Meg ellenzék meg ilyen nagy kamuk. Ennyire vak vagy? Szerinted ha lenne valódi ellenzék meg nem egy kutya kölyke lenne ez az egész bagázs akkor mikor kormányváltás történt akkor nem lett volna elszámoltatás? Ha ez igaz lenne hogy itt van ellenzék meg stb akkor börtönbe záratták volna az előző kormány tagjait és nem azt csinálnák mint most hogy vígan lopkodnak tovább. Milyen álomvilágban élsz te? Kisebbik rossz az persze. Mint ha azt mondanám hogy ehetsz szart meg fost és te a szart választod mert az kicsit szilárdabb. 😂😂😂
2022. jan. 29. 16:54
 23/41 A kérdező kommentje:
Mindig azt hisszük, hogy a másik a kevésbé rossz, aki épp nimcs hatalmon:-) Aztán mikor megválasztjuk, rájövünk, hogy ugyanolyan, ha nem rosszabb mint az előző volt. És akkor màr a harmadik a kevésbé rossz. De ettől függetlenül ha engem nem érdekel, akkor szívem joga nem foglalkozni vele.
2022. jan. 29. 18:56
 24/41 anonim ***** válasza:
83%

Nincs „jó” párt, a mesékben vannak jók meg rosszak. Azt teheted, hogy a kevésbé rosszat választod, és innentől szubjektív, kinek mi a jó és rossz. (Nagyon altruistának vagy nagyon fiatalnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt nézze, az ország többségének mi a jó. Majdnem mindenki azt nézi, hogy neki és a családjának mi jó, de ezért nem lehet elítélni.) Én szeretném, ha Márki-Zay győzne, de elfogadom, hogy nem szereti mindenki. Viszont elkeserítő, amikor sok ellenzékinél azt látom, hogy szidja azokat, akik elhiszik a kormánypropagandát, közben ő maga 100%-ban elhiszi az ellenzéki propagandát.

Itt van pl. a 15-ös által említett „55 ezer migránst hozott a fidesz”, amit MZP a videóiban szaúdiakkal illusztrál, közben meg 70%-uk európai, a többi túlnyomó része amerikai, kínai, vietnami, és valószínűleg elhanyagolható része az a szegény országbeli muszlim, akik ellen a Fidesz uszít. (link lent) Itt valójában nincs ellentmondás a Fidesz kommunikációjában, szerintem túlnyomó részünk ugyanígy jobban örül, ha egy norvég orvos költözik a szomszédjába, mint ha egy nyolcgyerekes pakisztáni munkanélküli jönne. Megértem, hogy MZP-nek meg kell fognia a tömeget valamivel, de ez durva csúsztatás.

[link]

A minimálbért is mindig jobban emelte a Fidesz, mint bármelyik másik párt, én mondjuk ezt nem tartom jó ötletnek, de nem jó érv pont ezt felhozni ellenük.

Azt meg hadd ne kommentáljam, hogy 15-ös még oltásellenes is...

2022. jan. 29. 19:48
 25/41 anonim ***** válasza:
25%
Én meg had ne kommentáljam hogy hülyeségeket beszélsz. Milyen minimálbért emelt a fidesz? 133 ezer forint? Ez neked a nagy emelés? Mikor az árak a háromszorosára növekedtek 2010 óta? Te miről beszélsz ember? 500 forintos benzin ami most ráadásul megint növekedni fog? Te hol élsz? Ez neked jó? Meg azt állítod hogy ez emelés? Nem tűnt még fel neked hogy a fizetések infláció követők. Semmivel nem keresel többet mert azt a pár forintot amit emeltek azt a boltokban meg a 27 százalékos áfával és a többi adóval visszaveszik tőled. Ez egy nagy beugratás de ehhez nem kell egyetem ezt észrevenni. 30 év alatt semmi nem változott. Szlovákia meg Románia is megelőzött már minket. Arról meg már ne is beszéljünk hogy aki oltás párti semmivel nem normálisabb mint aki nem az. Ugyan én nem vagyok virológus de te sem vagy az. Szóval amire támaszkodhatsz az a tv-ben hallot kormánypropaganda az oltásokkal kapcsolatban meg a lefizetett orvosok. Mert azt tudni illik hogy az orvosok nagy része csak a kis plusz juttatásért csinálja amit előírnak neki. Ha neki azt mondják hogy adjál be a szegény 5 évesnek meg a 90 éves nagyinak 15 vakcinát akkor beadja mert ez a dolga. Szóval mint mondtam én nem vagyok virológus de átestem rajta az egész családommal karanténban is voltunk még egy telefont sem kaptunk hogy élünk e még vagy hogy otthon tartózkodunk e vagy mi van velünk. Szóval le sem szarták csak vegyed fel a vakcinát mert valahogy el kell osztogatni őket ha már bevásároltak belőle rendesen. De te csak higyjél a vakcinában amire még az orvosok nagy része is azt mondja hogy semmit nem tudunk róla hogy mi vam benne és hogy hosszú vagy éppen rövid távon mit tesz velünk. Én meg úgy vagyok vele hogy a szememnek hiszek és amikor azt látom hogy az oltott ismerőseim rokonaim szomszédaim a 3. Oltás után meghaltak ismeretlen eredetű háláseset miatt komolyabb egészségügyi problémák nélkül és nagyon gyanús keretek között röviddel az oltás után akkor kösz de megkaphatod az én vakcina adagomat is. De én még szeretnék élni. Szóval erről ennyit hogy ki mit hisz el. Higyjél csak a politikusoknak meg azoknak a főnökeiknek biztosan jót akarnak neked. 😂😂😂
2022. jan. 29. 20:09
 26/41 anonim ***** válasza:
49%

Az meg hogy bekinkeled a ksh adatait amit még egy első osztályos is tud hogy a kormány adatait közli az már túl megy a kabaré határán is. Ennyit nem tudsz hogy a ksh a legnagyobb kamu adatokat közli a ksh maga a fidesz. Atya ég. Na ezért tart itt a világ mert ennyit tudtok amit a tv-ben meg kormánypárti kamu netes oldalakról szedtek össze esetleg. Nem a 444.hu meg az origoról kell tájékozódni hanem kicsit mélyebbre kell ásni. Én hazaáruló volt K.I.SZ.tagokra nem szavazok akik most kommunistáznak a parlamentben csak azért mert az a kisebbik rossz. De felsoroljam megint?

-500 Ft-os benzin ami most ismét növekedni fog

-Hatalmas államadósság

-360ft az euró

-133 ezer forint a minimálbér

-Katasztrófa egészségügy

-Olyan árak a boktokban amire még sosem volt példa

-Pedofil, kurvázós, kokainozós meleg orgiás példaértékű emberek

-Pegazus izraeli kémszotverrel emberek lehallgatása

-13.havi nyugdíj elsők között leszavazása(Orbán) most meg választások előtt hirtelen visszaépítése

-40 évet ledolgozó embereknek 100 ezer forintos nevetséges nyugdíj

-Folyamatos hazudozás hogy mi nem hozunk be migránsokat mikor tele vagyunk velük(az első gyerek aki született Magyarországon az szelim érted szelim cigány muzulmán)

-Milliárdok elherdálása stadionokra kormány propagandára elkurtuk c. filmre stb.

-Több száz milliárdos sikkasztások stb. stb.

Na ha ez neked jó meg kisebbik rossz akkor hajrá szavazz erre és pár éven belül talán majd kitüntetnek mint első számú birka.

2022. jan. 29. 20:26
 27/41 anonim ***** válasza:
29%
Te analfabéta. Kb. az elején közöltem, hogy Márki-Zayra fogok szavazni, csak azt írtam utána, hogy nem istennek tekintem az ellenzéket, hanem kisebbik rossznak. Nekem kifejezetten kínos, hogy a magát értelmesebbnek tartó ellenzék hívei közt is tömegesen vannak olyanok, akik képtelenek szöveget értelmezni, csak az a baj, hogy nélkületek nem lehet győzni.
2022. jan. 29. 21:42
 28/41 anonim ***** válasza:
70%
"az első gyerek, aki született, Szelim" nyilván marha nagy muszlim bevándorlás az, hogy egy cigány nő nézi a török sorozatokat és onnan választ nevet :D húsz éve meg Hozéarmandónak nevezte volna el, az meg nyilván a hatalmas mexikói bevándorlás jele lenne szerinted.
2022. jan. 29. 21:44
 29/41 anonim ***** válasza:
77%
Utálom a politikát szóval nem örülnék neki.
2022. jan. 29. 23:42
 30/41 anonim ***** válasza:
18%
Akkor szíved joga eltakarodni az országból is :) Remélem 0 nyugdíjad lesz ilyen hozzáállással. Az ellenzék lehet szar lesz amikor hatalomra kerül? Alapból valószínűtlen mivel több pártos egyetértés kell a döntésekhez. De mégha lenne is rá esély, inkább hagyod hagy folytassa tovább Orbán az ország elbaszását? Gratulálok:) Oda küldenélek ahová a fideszes kutyákat
2022. jan. 30. 02:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!