Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy bírja ki egy anya, hogy...

Hogy bírja ki egy anya, hogy hetekig nem is keresi a 23 éves lányát?

Figyelt kérdés
A lány a barátjánál lakik most már 2 éve egy másik városban. Az anyuka még csak egy üzenetet sem ír a lányának. Csak szerintem borzasztó ez?
2021. jún. 17. 09:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindenki telepedik rá a gyerekére
2021. jún. 17. 09:16
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Hogy bírja ki egy 23 éves lány, hogy hetekig nem is keresi az anyját?

Kérdezhetné az anya.

2021. jún. 17. 09:18
 3/23 Laylah ***** válasza:
66%
23 évesen kezdtem az egyetemet, koliban. Eleinte kéthetente, aztán csak havonta jártam haza, közben nagyon ritkán volt otthonról/otthonra telefonálás. Mondjuk nekem akkor már csak apám volt. A mai napig kb. havi egyszer, vagy kéthavonta beszélünk.
2021. jún. 17. 09:26
 4/23 anonim ***** válasza:
87%

Miért kellene naponta a másikat hívogatni? Egy felnött embernek szüksége van magánéletre is.

Sem én nem keresem anyámat hetente, sem a gyerekeim nem hívogatnak folyamatosan.

Ha valami közölnivaló van, akkor mindenki jelentkezik, egyébként meg mindenkinek megvan a lehetösége a saját életét élni.

2021. jún. 17. 09:29
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Megvan az oka valószínűleg. Nem minden családban van filmekbe illő anya-lànya kapcsolat. Lehet, hogy az anyuka két műszakban dolgozik egy gyárban a lány pedig nem szeretné zavarni telefonálással pihenés közben.
2021. jún. 17. 09:33
 6/23 anonim ***** válasza:
98%

Bárcsak az én anyám lenne!

Nyilván mindig ilyen volt a kapcsolatotok, ha nem tetszik, akkor tegyél érte, hogy változzon.

2021. jún. 17. 09:45
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk is hasonló a helyzet anyámmal, van, hogy kölcsönösen hetekig nem keressük egymást, mamámmal pedig minden másnap beszélünk telefonon, messengeren van, hogy minden nap.

Soha nem is volt olyan igazi anya-lánya kapcsolatom anyámmal, neki mindig fontosabb volt a pénz, a munka, a pasik. A családból mást se keres, csak ha kell neki valami. Szóval meg van az oka, hogy nem vagyok rá túlságosan kíváncsi. Engem mamám nevelt, valószínű ezért is alakult ez így, hogy vele viszont majdnemhogy napi kapcsolatban vagyok. Na meg teljesen más személyiségek.

2021. jún. 17. 09:58
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező! A 23éves lány hányszor hívogatja az anyját?
2021. jún. 17. 10:07
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Borzasztó hogy nem mászik a gyereke nyakára, valóban.
2021. jún. 17. 10:27
 10/23 A kérdező kommentje:

A lányának szüksége van a saját anyjára, ő hiába keresi, sajnos nem veszi észre magát. Az anyuka nagyon távolságtartó lett most az utóbbi fél évben.

Valóban borzasztó, hogy nem mászik a gyereke nyakára, jól írtad “kedves Avaly89”.

2021. jún. 17. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!