Nem tudom mit csináljak anyával?
Egyszerűen már elviselhetetlen vele az együttélés. Dolgozok, adok haza minden hónapban pénzt, még többet is, mint kéne. Sajnos anya elvált, magányos, én vagyok neki az élettársa, legjobb barátja szinte mindene. Ő nem akar szocializálódni, de mégis kell neki a társaság, és mivel én vagyok a gyereke úgy gondolja kötelességem pótolnom ezt a hiányt.
De én szeretném élni az életem, vannak barátaim, akikkel havonta egyszer, ha találkozok, és van párom, akivel csak hétvége tudunk, de anya azt is sokallja, nem akarja, hogy egyedül hagyjam. Már olyanokkal fenyeget, hogy, ha elmerek menni szombaton otthonról meg fog ölni, úgy meg fog verni, hogy egy életre lenyomorodok, botrányt fog csinálni ésatöbbi. És amilyen kiszámíthatatlan, beteg (tényleg beteg) ember ki is nézem belőle. Azt is mondta, hogy ha kell odamegy a páromék lakásához és kiveri a balhét ott is.
Már el se merek költözni itthonról, pedig már nagyon el szeretnék, de félek, hogy betartja azokat a dolgokat, amiket mond, vagy esetleg saját magában tesz kárt.
Egyszer mérgemben összepakoltam pár cuccomat és azt mondtam lelépek, erre nekem jött, aminek lettek is nyomai, a táskámban lévő dolgokat pedig széttépte.
Mit lehetne kezdeni egy ilyen szülővel? Teljesen tanácstalan vagyok.
Keress egy albérletet, vagy beszélj valamelyik ismerősöddel, ahol meghúzhatod magadat, aztán egy szép napon, mikor ő nincs otthon, végérvényesen kicuccolsz tőle, de úgy, hogy még az eddigi SIM kártyádat is eldobod, közösségi oldalon letiltod, satöbbi.
Nem kell félni, nem fog kárt tenni magában, ez csak érzelmi zsarolás.
Ha pedig te magad vagy veszélyben, egyszerűen ráhívod a rendőrt.
Fogod magal, elmész. Ha meg balhézik, akkor ráhívod a rendőrséget.
Már csak a kérdés alapján bűntethető lenne minimum 3 pontban...
Szökj meg szép csendben!
Új telefon, kártya stb... Bakker életveszélyesen megfenyegetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!