Anya dolgozik egy héten 5 napot. Megértem hogy fáradt, megértem hogy kimerült. Épp ezért amit tudok megcsinálok a háznál. Felporszívózok, összeszedem a szennyest, elmosogatok magam után. De amikor hazajön akkor MINDIG de MINDIG mogorva, flegma. De hogy így nagyon. Mindenkivel kiabál, ingerült, csapkod és stb. Ez megy már évek óta, tényleg belefáradtam. Magamon észrevettem hogy emiatt is szorongok ha már tudom hogy nemsokára hazaér. Az alap természete egyáltalán nem ilyen. Van amikor hazajön, mogorva, bunkó aztán ha egy kicsit pihen legyen az akár 20 perc, akkor már kedves, aranyos stb. Tehát a fáradtság miatt van ez. De engem annyira zavar. Már a fején is látszik amikor ideges a semmiért. Mit csináljak?
Menj a szobádba ha haza ért adj neki egy kis teret nem kell mindjárt kimenni hozzá
2021. ápr. 22. 15:12
2/16 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, mert nem miattad mérges. Lehet szar a melója, nem elégedett a helyzetével, életével és eamitt hisztis. Hagyd magában puffogni és megnyugodni mikor megjön, esetleg csinálj neki egy teát.
2021. ápr. 22. 15:13
3/16 anonim válasza:
En megkerdeznem töle, amikor mar kipihentebb, hogy bantja-e valami, akar-e rola beszelni. Ha elzarkozik, akkor nem igazan tudsz mit tenni, csak elkerülöd addig amig mogorva. Rendes töled, hogy segitesz neki, de a szorongas nem jo. Beszelj vele mindenkeppen. A legtöbb ember 5+ napot dolgozik a heten es megsem mogorva, lehet, hogy nem szereti a munkajat, de erröl nem te tehetsz.
2021. ápr. 22. 15:15
4/16 anonim válasza:
Az én apukám (kb. 40 évvel ezelőtt) ugyan nem volt mogorva, de kellett neki 20-30 perc, amíg "átkapcsolt" apukának. :) Hazajött, elvonult a nappaliba, és elolvasta az újságot. Addig nem szóltunk hozzá, ez volt számára a munka és a család közti átmenet.
2021. ápr. 22. 15:28
5/16 anonim válasza:
Nem szép dolog hogy rajtad vezeti le. Én eltűnnék a szobámban amikor hazajön, és akkor mennék ki ha már lenyugodott.
2021. ápr. 22. 15:56
6/16 anonim válasza:
Az én anyám nem dolgozik, bármint háztartást vezet, mégis ugyan ez a műsora.
2021. ápr. 22. 16:12
7/16 anonim válasza:
Mindenképp jó lenne vele beszélni, mert ha önmagában nem ilyen, akkor rá kéne jönni, hogy mi is váltja ki ezt nála.
Viszont nem jó dolog, ha félsz tőle. Ha fizikailag nem szokott bántani, én megpróbálnám egyszer a helyedben, hogy nem csinálsz meg semmit és ha kiakad, rávezethetnéd arra, hogy ugyanúgy kiabál veled akkor is, ha megcsinálsz mindent. És lehet kicsit elgondolkodna azon, hogy valamit rosszul csinál, nem kéne mindenért téged okolnia.
Muszáj valahogy megoldást találnotok erre.
Az idegeskedés és a haragtartás nem vitt előrébb még senkit.
2021. ápr. 22. 16:34
8/16 anonim válasza:
Nekem, mint anyának, egy kimerítő nap után jól esik, amikor a férjem vagy valamelyik gyerekem csak úgy elém áll és magához ölel szó nélkül. Sokszor percekig csak így állunk.
2021. ápr. 22. 16:43
9/16 anonim válasza:
8-as: ezt én is tudnám tanácsolni, mert nekem is jól esne, de itt az anya már kicsit pszichésen beteg
Máshogy kell kezelni az ő helyzetét
Bár ha meglepnétek valamivel, figyelnétek rá mit szeret, mire vágyik kíváncsi lennék, hogy történne-e valami változás
2021. ápr. 22. 16:48
10/16 anonim válasza:
Őszintén szólva a legjobb ha hagyod h mikor hazaér, leüljön megigya a kvját nyugiban. Addig ne szólj hozzá (hacsak nem k~rdez).
~n is utálom mikor épp h hazaérek, ~s a gyerekek már zsongsnak körülöttem.
Szeretek myugiban megkáv~zni elszívni a cigimet. Addig félreteszem az agyamban a mai nap sz@rságait. Bejövök, és teljesen normális vok.
De a 15 perc nyugi időm nagyon hiányzik ha nincs meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!