Mit csináljak anyával?

Figyelt kérdés
Anya dolgozik egy héten 5 napot. Megértem hogy fáradt, megértem hogy kimerült. Épp ezért amit tudok megcsinálok a háznál. Felporszívózok, összeszedem a szennyest, elmosogatok magam után. De amikor hazajön akkor MINDIG de MINDIG mogorva, flegma. De hogy így nagyon. Mindenkivel kiabál, ingerült, csapkod és stb. Ez megy már évek óta, tényleg belefáradtam. Magamon észrevettem hogy emiatt is szorongok ha már tudom hogy nemsokára hazaér. Az alap természete egyáltalán nem ilyen. Van amikor hazajön, mogorva, bunkó aztán ha egy kicsit pihen legyen az akár 20 perc, akkor már kedves, aranyos stb. Tehát a fáradtság miatt van ez. De engem annyira zavar. Már a fején is látszik amikor ideges a semmiért. Mit csináljak?

2021. ápr. 22. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Leülnék mellé, elmondanám, hogy emiatt a nem múló viselkedése miatt már félek tőle, és mivel ő nem változik, úgy tervezem, hogy el fogok költözni, mert félelemben nem lehet élni. Hogy tudja, mire számíthat.
2021. ápr. 22. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk mire hazaér főzz neki egy kávét vagy teát, hagyd egy kicsit leengedni "hazaérni". Senki sem működik gombnyomásra. Engedd már meg neki, hogy nyugodtan leüljön egy kicsit a fenekére.
2021. ápr. 22. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem várj amikor hazaér, hogy megnyugodjon.

Amikor veszekednek velem a munkahelyemen nekem is kell egy kis idő hazaérés után, hogy jó kedvem legyen.

2021. ápr. 22. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Leírtad a megoldást. Adj neki 20-30 percet.

Esetleg beszélj vele erről hétvégén, hogy ez neked rosszul esik, tudod hogy nehéz, de próbálja meg "kibírni" addig a 20 percig még meg nem nyugszik.

2021. ápr. 22. 17:47
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Meg azt is csinalhatod hogy megleped csak ugy valami kis aprosaggal: szedsz vagy veszel neki szep viragot, csinalsz egy jo kis forrocsokit mire megerkezik.

Vagy csak igy fogadni, hogy szia Anya, orulok, hogy megerkeztel, gyere es pihenj le egy kicsit, van szukseged valamire, ehes vagy szomjas vagy, hozhatok neked valamit?

2021. ápr. 22. 18:32
 16/16 Laylah ***** válasza:
36%
Anyósjelöltékkel élünk egy nagy házban. Majdnem minden egyes nap azt kell hallgatni este fél 7-kor, hogy bejön a házba, és majdhogynem kiabálva beszél, puffog, és olyan idegesítő hangsúllyal teszi, hogy már lassan én kapok gyomorgörcsöt, mikor meghallom. Ez a tipikus "MAjdnem MINden SZÓnak MEG kell NYOMni az ELEjét" féle puffogás. És hiába ő a földszinten van, mi fent az emeleten, zárt ajtók mögött, ugyanúgy hallatszik ez az idegesítő hangsúly, még ha tisztán nem is érteni, mit mond. Egyébként viszont egy kedves nő, bár nem a legélesebb kés a fiókban.
2021. ápr. 23. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!