Mit csináljak, hogy béküljek ki anyával ezek után?
Egyetemista vagyok, Budapesten. Ez ugye nem olcsó mulatság és mivel apa nagyon ritkán fizet gyt-t, anyának kb. egyedül kell eltartania engem és saját magát is.
Viszont lett egy barátom, aki támogat anyagilag, így jóval többet engedhetek meg magamnak, mint előtte. Konkrétan mindent.
Járhatok autóval, elköltözhettem egy sokkal jobb lakásba, egyedül lakom, vehetek magamnak új dolgokat, bulizhatok és sokkal jobban érzem így magam, mintha heti 10 ezer forintot kéne beosztanom. Nem mondtam el anyának, csak annyi volt, hogy mondtam, dolgozok a suli mellett és így nem kell annyi pénz, kb sosem kértem és a lakbérre, rezsire is azt mondtam, hogy "apa kifizette", vagy hogy többet dolgoztam és már kifizettem én, stb. Viszont most megtudta ezt az egészet és nagyon kiakadt, egyrészt azért is, mert hazudtam neki, plusz hogy ő nem úgy nevelt, hogy én ezt a helyzetet megfelelőnek gondoljam. Két hete volt egy nagyobb vitánk, azóta nem beszéltünk...
Megkérek mindenkit, hogy ne írják, hogy így k...va, meg úgy rib...c vagyok, mert azzal nem leszek előrébb és nem igazán érdekel másnak a véleménye a személyemet illetően.
Már miért lenne k@rva?
"K@rva 1) Szoros ért. oly nőszemély, ki testét bérért, díjért, haszonért AKÁRMELY férfinak áruba adja, használatra engedi."
Ha csak azért vagy vele, hogy mindezeket megkapd akkor az más tészta, de ha szereted és ő ezt megengedheti magának az megint más.
Én speciel nem fogadnám ezt el mert utálok kiszolgáltatott lenni, de ez más kérdés.
Anyukád majd megnyugszik, lehet pár hónap, fél év, egy év, te ismered, hogy milyen.
De azért megpróbálhatsz beszélni vele, hogy te szereted ezt a férfit, nem csak kihasználod (már ha ez az igazság).
ne akarj vele kibékülni
majd megnyugszik, ha akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!