Mit csináljak anyával?
Figyelt kérdés
Anya nagyon maximalista, rendmániás amúgy is. Most a covid helyzet miatt mivel orvos amúgy is többet dolgozik az átlagosnál és nagyon stresszes és mindig belémköt valamivel, konkrétan mindenen hisztizik. Én megértő akarok lenni de elegem van belőle. Most is hazajön és üvöltözik de ilyen felesleges dolgokon és már utálom ha hazajön. Mit tegyek?:(2021. ápr. 25. 11:34
1/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy majd akkor vagy hajlandó vele beszélgetni, hogyha emberi módon tud viselkedni, és visszavonulsz a szobádba.
3/11 A kérdező kommentje:
Rend van nálamxddd most a ruháim ledobta a földre és én mondtam, hogy így nem veszem fel meg ha ezt vele csinálná vki egyből kiakadna és ezért hisztizikxd
2021. ápr. 25. 11:51
4/11 anonim válasza:
Az én apám ugyan ilyen nem tudok vele mit csinálni csak tűröm meg próbálok rendes lenni. Aztán ha néha elegem van belőle akkor átmegyek barátnőimhez és igyekszem nem otthon lenni. De amúgy szeretem apumat meg jófej csak néha nagyon ideges ő is a munkája miatt főleg
5/11 A kérdező kommentje:
4es ugyanez!!!
2021. ápr. 25. 12:03
6/11 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy viselkedjen értelmes felnőtt módjára, és ne gondolja hogy azért mert az anyád, már egy csepp tiszteletet se érdemelsz.
7/11 anonim válasza:
Nyilván túlzottan fáradt, kimerült. Szeretné, ha normális lenne a lakás, az élet otthon, ha hazaér.
Tedd a szívedre a kezed: segítesz te eleget/bármit otthon, hogy ne egyedül rá maradjon minden? Mert magától, ész nélkül senki sem ordít hazajövet, csak akkor, ha oka van rá. Ha esetleg a gyereke el se mosta az edényt maga után, nem teregetett ki és ott szaglik a gépben az összegyűrt ruha? Vagy el kellett volna intézni valamit, de elfelejtetted, mert a telefon nyomkodása előbbre való?
Ha nem így van, bocsánat! Ha rátapintottam, gondolkozz el rajta.
Anyudat neked kell segíteni, nem másoknak megtapsolni (bár már ez sem dívik)!
8/11 A kérdező kommentje:
igen én úgy gondolom, hogy amit tudok megteszek.😊😕ahogy hazajött kérdeztem mit segítsek de egyből kényeskedett.
2021. ápr. 25. 12:42
9/11 anonim válasza:
4-es vagyok nekem az volt a múltkor hogy rendet raktam a szobámba aztán otthagytam az ágyamon 3pólót amit elfelejtettem betenni a fiokomba és bejött a szobámba és kiboritotta azt a fiókot amiben már rendet raktam mindez azért mert 3 pólót nem raktam el. Szvl szerintem azért nem mindig a gyerekek hibája.
10/11 A kérdező kommentje:
velem is mindig ez van😅.vagy ha nem pakolok el rögtön a szekrénybe elkezd veszekedni😂
2021. ápr. 25. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!