Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők hogyan viszonyultok a...

Szülők hogyan viszonyultok a lányotok barátjához?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen az első párjához.

Főleg az apák véleménye érdekel, tényleg úgy van, mint filmekben, hogy legszívesebben elzavarnád , zavar a tudat, hogy ott egy fiú, aki elvette a lányod szüzességét?

2022. jan. 25. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Az volt a fő baj, hogy az én apám csak szakmunkás. 9 voltam
2022. jan. 26. 15:03
 12/17 anonim válasza:
63%

9-es válaszoló. Az én szüleim, főleg az anyám, pont ezért nem kedvelik a barátomat.

Másfél éve együtt vagyunk és még csak nem is probálják leplezni azt a tényt mennyire utálják.

Máskülönben én jóban vagyok a szüleimmel addig, amíg nem emlegetem a barátom. Ha pedig épp hozzá megyek, vele találkozom, minden, hangsúlyozom MINDEN alkalommal azt mondják "ne menj" vagy "de minek kell találkozz vele".

Szóval, sajnos, a sok pozitív válaszok mellett, itt van egy negatív is :/

20/L

2022. jan. 26. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Szép tőled, hogy kitartasz a srác mellett, még ilyen áron is. #9
2022. jan. 26. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az anyám mostanában kezdte mondogatni h válasszak gazdag pasit. Amikor fiatalabb, karcsúbb, naivabb voltam, sosem

mondott ilyeneket, csak most vénségemre. 37 vagyok.

2022. jan. 26. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó korábban kellett volna mondania.
2022. jan. 26. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt mondtam neki de arra meg azt mondta azt hitték van annyi eszem magamtól is.
2022. jan. 26. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

Igen, a jelenléte zavar. Ne akarjon itt aludni, ne borítsa fel a napi rutinomat.

Ha dolgozom, akkor 3 és 4 óra körül kelek. Minden perc be van osztva, hogy minél több legyen az alvásidőm.

Ha nem dolgozom, akkor is 7 és 8 óra közt. És ekkor se szeretem, ha felborítják a napi rutinomat.Pl (volt már ilyen) előre bekészített kávé lefőzése. Én meg pont aznap mentem volna hétvégére is dolgozni, és megitták a kisasszonnyal a reggeli kávémat, borult a napirendem.

(Jó, a lány mondta a srácnak, hogy "ezért nagyon meg leszel b*va -így lett.)

Szóval a lányom aludjon csak a kanijánál, még oda is tolom taligán, de itt nekem a bioritmusomat senki ne merészelje felborítani.

2022. jan. 26. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!