Szülők hogyan viszonyultok a lányotok barátjához?
Tulajdonképpen az első párjához.
Főleg az apák véleménye érdekel, tényleg úgy van, mint filmekben, hogy legszívesebben elzavarnád , zavar a tudat, hogy ott egy fiú, aki elvette a lányod szüzességét?
9-es válaszoló. Az én szüleim, főleg az anyám, pont ezért nem kedvelik a barátomat.
Másfél éve együtt vagyunk és még csak nem is probálják leplezni azt a tényt mennyire utálják.
Máskülönben én jóban vagyok a szüleimmel addig, amíg nem emlegetem a barátom. Ha pedig épp hozzá megyek, vele találkozom, minden, hangsúlyozom MINDEN alkalommal azt mondják "ne menj" vagy "de minek kell találkozz vele".
Szóval, sajnos, a sok pozitív válaszok mellett, itt van egy negatív is :/
20/L
Nekem az anyám mostanában kezdte mondogatni h válasszak gazdag pasit. Amikor fiatalabb, karcsúbb, naivabb voltam, sosem
mondott ilyeneket, csak most vénségemre. 37 vagyok.
Igen, a jelenléte zavar. Ne akarjon itt aludni, ne borítsa fel a napi rutinomat.
Ha dolgozom, akkor 3 és 4 óra körül kelek. Minden perc be van osztva, hogy minél több legyen az alvásidőm.
Ha nem dolgozom, akkor is 7 és 8 óra közt. És ekkor se szeretem, ha felborítják a napi rutinomat.Pl (volt már ilyen) előre bekészített kávé lefőzése. Én meg pont aznap mentem volna hétvégére is dolgozni, és megitták a kisasszonnyal a reggeli kávémat, borult a napirendem.
(Jó, a lány mondta a srácnak, hogy "ezért nagyon meg leszel b*va -így lett.)
Szóval a lányom aludjon csak a kanijánál, még oda is tolom taligán, de itt nekem a bioritmusomat senki ne merészelje felborítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!