Szülők hogyan viszonyultok a lányotok barátjához?
Tulajdonképpen az első párjához.
Főleg az apák véleménye érdekel, tényleg úgy van, mint filmekben, hogy legszívesebben elzavarnád , zavar a tudat, hogy ott egy fiú, aki elvette a lányod szüzességét?
Ahány ember annyiféle hozzáállás.
Van akinél családtag már az első héttől kezdve, van ahol megtűrik, van ahol sosem fogadják el. Rengeteg variáció lehetséges
“ zavar a tudat, hogy ott egy fiú, aki elvette a lányod szüzességét?”
Akinek ilyen gondolatai vannak, az beteg ember.
Normális apának nincsenek ilyen problémái, csak az a fontos hogy “jó gyerek” legyen és ne bántsa a lányát.
Ismét egy kérdés a semmiről.
Nem mindegy, hány éves a lányom és nem mindegy, milyen ember a barátja.
Kérdező, ha leírod a konkrét helyzetet, akkor tudok majd konkrét választ adni.
Édesapám elhunyt, mielőtt összejöttem volna a párommal, de nagyon barátságos fickó volt, a "ha a lányom szereti, akkor én is" mentalitással :)
Édesanyám detto, már az előtt poénkodott hogy ő lesz a veje, mielőtt összejöttünk volna :D Valamit tudott, hehe
Jó a kapcsolat, miért haragudnának hogy elvette a szüzességem? Vigyáztunk, ennyi lehet max az aggodalmuk tárgya.
A lányom 17 éves. Együtt jár egy fiúval az őszi szünet óta. Szilveszterkor bemutatta nekem a barátját. Nekem nagyon szimpatikus volt. A lényeg az, hogy szeretik egymást és jól meg vannak. Abba nem fogok beleszólni, hogy a szobában mit csinálnak.
45F
Én részben ezért nem mertem sosem közeledni egy lányhoz sem, mivel a szülei úgyis kivágtak volna az első 5 másodpercben.
Ha nem vagy orvos, vagy bankár fia, úgyis mehetsz a francba, mert nem olyat képzeltek el a kicsi lányuknak.
Utolsó ez ritka
Akik így gondolkodnak nincs gyerekük vagy a gyerekükkel sincsenek jóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!