Miért kamusoznak le mindenkit a családi kapcsolatok témában?
Mert idióták. Aztán már az a fénypont, amikor érthető módon jelentve van a kamuval vagdalkozó "válasz" és a szerzője még visszamegy hepciáskodni, hogy mi az, hogy törölve van a válasz ...
Akinek van egy pici esze, az nem foglalkozik a "kamu" kérdésekkel. Ha kamunak tartja, akkor szrja le, ilyen egyszerű...
Általában akik védik ezeket a már ismert " történetmesélőket " vagy nem simerik még őket vagy simán másik profilról bejelentkezve maga a kérdés kiírója. Erre is volt már nem egy példa mikor bukott le, pl elfelejtett profilt cserélni, vagy oylan infot írt be egy válaszolóként amit papíron csak a kérdező tudhatott.
Amúgy meg szerintem az unalom mellett sokan mint valami bulvár magazin úgy akarják használni ezt a kategóriát, mert ugymond itt lehet " szörnyülködni " meg közösen " kibeszélni ".
Ehhez meg a legjobb egy alapsztorit megírni, aztán hagyni a dolgokat menni a amguk útján.
Bár én ritkábban írom ki, de sokszor magamban ugyanezt gondolom.
Igen, ezek a túltolt, abszurd történetek szerintem is kamu dolgok.
Amikor a vendég rokongyerekek kiszedik tokjából a gitárját és kettétörik. Amikor a lány ellopja anyjának összes spórolt pénzét, 400.000 Ft-ot.
Szerintem is rengeteg itt a kamu, különösen péntek este és vasárnap délután.
És egyre inkább figyelnek az olvasók és meg is írják.
Nem ők rontják el ezt a kategóriát, hanem azok, akik a kamukat kitalálják. Akik szólnak, azok inkább tisztítani akarják a kategóriát. Hogy aki valóban segítő szándékkal jön ide, az azokra figyelhessen, akik valóban a problémájukat írják meg.
A gitárosnak előtte pár nappal egy ipad-ot tört ketté a gyerek, előtte volt mikor egy dohányzóasztalt zúzott le két gyerek, azelőtt meg tv-t törtek össze, és mindig ugyanez a nem fizetnek mellé.
A pénzelvevős is, volt már ilyen mikor bátyus összespórolt pénzét vette ki a fiókból és hasonlók.
Annyira egy keretre épülnek, hogy csak az enm veszi észre a dolgot, aki nem olvasta az előzőeket.
És itt a legfissebbb.. ilyen is volt már jópár...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Mert van 2-3 mesélő, aki félelmetesen ugyanazokat a történeteket, szófordulatokat használja, és messzoről ordít a stílusból hogy ő az :D
Egy időben volt a szóköznélküli, őt hálisten bannolták, de az újak még nála is simán bevették a túltolt hülyeségeit.
Vagy az a csaj akit egyik héten az apja vert hlyére, a következőn az anyja, aztán a testvére erőszakolta meg... stílus 1:1.
Most a testvérem gyereke összetörte a telefont, gitárt, anyuka a gyerek telóját, vagy az 1000. meztelenkedős az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!