Hogyan tudnám anyukámmal helyrehozni a kapcsolatom?
Anyukámmal nagyon mérgező a kapcsolatunk mindkettőnk számára. Gyerekkoromtól kezdve állandóan veszekedtünk, annyira hogy apukám ezért nem járt haza. Neki sem volt felhőtlen gyerekkora, ezért nem láthatta otthon milyen egy rendes, szerető szülő. Ő nagyon szeret, de kétoldalú a kapcsolatunk. Vagy nagyon jóban vagyunk, igazi anya lánya, vagy magunkból kikelve veszekszünk.
Engem nagyon bánt, hosszú ideje, mindketten próbáltunk változtatni, lépéseket tenni, de sikertelen. Nem tudjuk elfelejteni, megbocsátani a múltat, előhozzuk a régi szennyest és bántjuk egymást (verbálisan).
Apukámmal elég csúnyán váltak el, én anyával mentem, de egy év után hazaköltöztem. És azóta az elmúlt 10 év olyan volt, mint én lettem volna az anya és ő a lányom. De ez sem segít a kapcsolatunkon. Feladni nem fogom, szeretném helyre hozni a kapcsolatunkat, de 15+ év hadakozás után nem könnyű. Pedig hálás vagyok érte, hogy van nekem, szeretem és hiányzik... A helyzetet nehezíti, hogy már külön városban is élünk.
(Felnőttek vagyunk /elvileg/ én 21, ő 44)
Szerintetek mit lehetne tenni? Voltatok már hasonló helyzetben és rendbe tudtátok hozni? Mit tudnék gyerekként csinálni, és miben tudnék neki anyaként segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!